Zanimljivosti

10 stvari u spavaćoj sobi koje sabotiraju vaš se*sualni život!

Verovali ili ne, na njih mogu uticati i faktori poput mobilnog telefona i lošeg svetla i više nego mislite.

Ovih 10 stvari može uticati na loš seksualni život:

1. Neprijatni mirisi – što soba lošije miriše, to su šanse za seksom manje. Logično. Provetrite sobu, promenite posteljinu, zavese i upalite mirisnu sveću.

2. Loša umetnost – umesto dosadnih pejzaža izaberite sliku koja je uzbudljiva, dinamična i deluje nadražajno na čula. Takođe može biti pejzaž, ali ne dosadan.

3. Gomila veša – nije nimalo privlačna jer će vam samo odvući misli od partnera.

4. Tragovi bivših – bilo kakvi ostaci iz prethodne veze mogu da budu veliki ubica vašeg seksualnog života ako potencijalni partneri to vide.

5. Fluorescentna svetla – često nisu prijatna, niti išta lepo izgleda pod njima, niti vidite normalno. Ne treba govoriti da nisu ni malo seksi.

6. Mobilni telefon – trebalo bi da se posvetite osobi s kojom ste u krevetu, a ne surfovanju i odgovaranju na poruke.

7. Boja zidova – jedna britanska studija pokazala je da ljudi, čije su spavaće sobe obojene u sivo, imaju najmanje seksa. Najviše seksa doživljavaju oni u ljubičastim sobama.

8. Televizija – ako želite seks u krevetu, televiziju ograničite na dnevnu sobu. Ovako ćete se ulenjiti, gledati filmove i zaspati, a od akcije neće biti ništa.

9. Pogrešne stvari na noćnom ormariću – zamislite da na njemu držite sliku svoje mame i vaša buduća devojka je ugleda u strastvenom trenutku. Sigurno joj neće biti prijatno. Učinite spavaću sobu oazom za spavanje i maženje, sve ostalo premestite u neku drugu prostoriju.

10. Prljava posteljina – nimalo seksi, pogotovo ako ste sami i želite ozbiljnu vezu. Svako ko to primeti sigurno će razmisliti da li će se vratiti u vaš krevet.

Izvor: prva.rs

Tags
Show More

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close