Zanimljivosti

ČUVAR U ZATVORU SILOVAO ZATVORNICE;Ispovijest osudjenice zgadiće vam život

“Osećala sam se iskorišćenom, znala sam da sam pogrešila”

U SAD je počelo suđenje čuvaru Evgeniju Perezu koji je prisiljavao zatvorenice u zatvoru u Bruklinu na o*alni s*ks. Perez je jedan od trojice čuvara koji su optuženi da su zatvor pretvorili u svoj privatni harem.

Policija ga je uhvatila zahvaljujući detaljnim opisima njegovog “ogromnog, neobrezanog pe*isa”.

– Nije bio obrezan. Bio je divovski i zakrivljen, poput kuke, i vrlo neugodnog mirisa, zaudarao je na urin. Da nije bio tako odvratnog mirisa, ne bih dvaput razmišljala – svedočila je jedna od žrtava.

Žena, koja je u to vreme služila kaznu zbog krivčnog dela povezanog s drogom, a u međuvremenu je puštena na slobodu, rekla je da joj je Perez prišao dok je krala kozmetičke proizvode iz kancelarije jednog od čuvara. Pristala je na njegove zagrljaje i poljupce, kako je rekla, jer se osećala usamljeno. Međutim, zatvorenica kaže da se uplašila kada je Perez “izvukao alatku”.

– Pokušao je, znate, da gurne moju glavu dole, da ga o*alno zadovoljim – u suzama je dala iskaz na sudu.

– Osećala sam se iskorišćenom, znala sam da sam pogrešila. Htela sam da osetim dodir drugog ljudskog bića, ali ne njegov. Bila sam tako usamljena, a on me je na trenutak učinio normalnom, imala sam utisak kao da opet živim. Znate, kad ste u zatvoru osećate se kao da ste mrtvi – svedočila je žrtva.

Perez se tereti da je iskoristio svoj položaj i moć da se*sualno iskoristi pet zatvorenica.

– On je organizovao da upravo one čiste prvi i drugi sprat zatvora, pred njima je vadio pe*is, ma*turbirao i zahtevao da ga o*alno zadovolje – rekao je tužilac.

Perezov kolega, Karlos Martinez osuđen je zbog silovanja zatvorenice i preti mu doživotni zatvor, dok je treći čuvar Armando Moronta u priznao krivicu za se*sualno zlostavljanje zatvorenica i krijumčarenje droge u zatvor. Njemu preti 95 godina zatvora i milionska kazna.
izvor(srbija.danas)

Tags
Show More

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close