Zanimljivosti

ISPOVEST SARE KOJU SU SILOVALI: Pustila sam sedmoricu da se izređaju na meni, kako bi mi dali…

– Bilo me je sramota i gadila sam se sama sebe – kaže devojka koja danas ima 23 godine.

Pakao kroz koji je prošla Sara Vilson otpočeo je kada je imala samo 11 godina. Prema njenim rečima u školskom dvorištu silovao ju je jedan Pakistanac. Nakon toga je bila posramljena. Stidela se sama sebe.

Sve brutalnosti kroz koje je prošla opisala je u autobiografkoj knjizi pod nazivom “Zlostavljana.” Ona je od svoje 11. do 16. godine bila je silovana i zlostavljana u pedofilskom lancu zvanom Roterham. Kada su pedofili otkriveni, postao je to jedan od najvećih skandala u Velikoj Britaniji. Na području Jorkšira, pedofilska banda, uglavnom muškaraca azijskog porekla, je ordinirala od početka 90-tih do 2013. godine, a procenjuje se da su zlostavljali više od 1.400 devojaka.

– Muškarci dvostruko i trostruko stariji od mene pravili su se da su moji prijatelji, govorili su mi da sam lepa, a kupovali su mi sve što sam htela – telefone, odeću, cigarete, i naravno alkohol i drogu. Onda su počeli da me voze u druge gradove gde sam spavala i s njima i njihovim prijateljima. Imala sam 12 godina i mislila sam da je to normalno – toliko su mi ‘isprali’ mozak – opisala je Sara prenosi Daily mail.

Ona je u svojoj knjizi opisala da su je ponekad silovali i po sedam muškaraca za redom.

– Ponekad su me vozili nekoliko stotina kilometara da bih spavala sa sedam muškaraca zaredom, kako bi mi dali drogu – kaže i dodaje da odbijanje nije bilo opcija:

– Navukli su me na alkohol i drogu, što sama sebi nisam mogla da priuštim, a pretili su da će zapaliti kuću mojih roditelja.

Ona ima 5 MUŽEVA, uspeva da ih sve seksualno ZADOVOLJI i to nije sve – ONI SU…

Sara je otkrila kako je njena majka prijavljivala policiji njene nestanke bezbroj puta, ali oni nisu preduzimali ništa jer su, prema njima, devojke same pristajale na to.

– Socijalni radnici stavili su me u dom, ali moji zlostavljači pokupili bi me taksijem svaki dan. Kada bi me dovezli rano ujutro, čak su osoblju u domu plaćali da ćute o svemu – ispričala je Sara.

Tek kada je napunila 17 godina uspela je da se izvuče iz kandži pedofila i to samo zato što je postala prestara za njihove potrebe. Lanac ovih pedofila raskrinkan je 2010. godine i tada je uhapšeno pet muškaraca zbog seksualnog iskorišćavanja devojčica.
izvor(srbija.danas)

Tags
Show More

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close