Zanimljivosti

KAKO SE NADALE, DOBRO SE UDALE: Srpkinje koje su lepotom OSVOJILE SRCA MILIJARDERE!

Srpkinje koje su lepotom OSVOJILE SRCA MILIJARDERE!

U svetu vlada mišljenje da se bogato udaju isključivo žene koje imaju površna interesovanja kao što su šoping, moda i šminka. U realnosti, uspešni i ostvareni muškarci za brak biraju zanimljivu ličnost koja će njegov život upotpuniti i učini uzbudljivijim.

Od žene očekuju da se uklopi u njegovu sliku života, da sa njim deli zajedničke interese, ciljeve i vrednosti. Muškarcu je potreban neko ko će ići u korak sa njim.

Koji god da je razlog, u svetu danas ima par mladih i izuzetno bogatih Srpkinja, pogledajte nekoliko njih koje smo izdvojili kao najintrigantnije:

Sandra Meljničenko

Nekadašnja manekenka i članica jedne od postava grupe “Models” danas je supruga jednog od najbogatijih muškaraca sveta, ruskog biznismena Andreja Meljničenka. Sandra je čoveka svog života upoznala pre nekoliko godina, a bogati Rus je ubrzo zaprosio modelsicu. Pre četiri godine su dobili ćerkicu Taru, a nedavno su dobili i sina, čije ime još nije poznato javnosti.

Vrednost bogatstva koje će njihova deca jednog dana naslediti iznosi devet milijardi dolara. Bogati par poseduje kuće u gotovo svim delovima sveta. Meljničenkovi u svom vlasništvu imaju i stan u Moskvi, vredan 25 miliona dolara, u novoj Trampovoj zgradi. Ruski biznismen je ove godine rešio da proda svoju jahtu za “samo” 300 miliona dolara, jer je kupio novu i veću.

Jelena bin Drai

Jelena Jakovljević, manekenka i bivša mis Jugoslavije, svoju karijeru modela u Ujedinjenim Arapskim Emiratima krunisala je udajom za šeika Sida bin Draija. Porodična kompanija ovog šeika “Bin drai enterprajzis” vredi nekoliko milijardi dolara, a Jelena je vlasnica lanca salona lepote i luksuznog hotela “Park plejs”. Davne 2003. godine upoznala je Saida, a njihovo bogatstvo se procenjuje na dve milijarde dolara.

Njegov otac je bio premijer i glavni za pravosuđe Emirata više od 40 godina, a njegova baka je bila udata za princa od Šarže, pa tako Said ima porodične veze i sa kraljevskom porodicom. Udajom je promenila veru, majka je troje dece, mužu je jedina žena na šta je veoma ponosna, jer on po islamskom obicaju ima pravo na više žena.

Marija Karan

Srpska glumica, koja odiše prirodnom lepotom, udala se za holivudskog producenta Džoela Lubina s kojim živi u luksuznoj vili u Los Anđelesu.

Jelisaveta Orašanin

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić venčali su se nakon nekoliko meseci veze, a glumica je udajom za jednog od najboljih srpskih sportista postala milionerka! S obzirom na to da nije tajna kolika je Teova plata koju dobija u klubu za koji je igrao, CSKA, lako je izračunati koliko je košarkaševo bogatstvo.

Naime, Miloš je po sezoni u CSKA bio plaćen 2,5 miliona. U pomenutom klubu proveo je 6 sezona, s tim što je prvih nekoliko godina Teo bio plaćen manje od pomenute cifre. Međutim, kad se sve sabere, košarkaš je za 6 godina u CSKA zaradio oko 12 miliona evra! Pre CSKA, Miloš je igrao za Olimpijakos, a procenjuje se da je za četiri godine tamo zaradio oko 8 miliona evra. Dakle, kada se sabere plata iz ova dva kluba, procenjuje se da je Teo “zgrnuo” oko 20 miliona!

Dakle, više je nego jasno da se Jelisaveta i te kako dobro udala, te da za nju uz silne milione na računu njenog muža, nema zime.

Tags
Show More

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close