Poznati

LJUBAVNICA JE NJENO DRUGO IME Danas je ova pevačica i zvezda rijalitija u vezi, ali partneru krije lice

Na ljubavnom planu ispunjena!

Pevačica Ivona Negovanović Cuca, rijaliti zvezda i poznata ljubavnica, potpuno se povukla iz javnosti, otkad je u domaćim medijima prestalo da se piše o njenoj aferi sa folk zvezdom Šabanom Šaulićem.

Trenutno je i karijeru stavila na pauzu budući da ne nastupa, niti snima nove pesme, a nisu je zvali da učestvuje u aktuelnim rijalitijima.

Ipak, na ljubavnom planu je ispunjena. Ona je nedavno na svom Instagram nalogu objavila fotografiju sa novim emotivnim partnerom, ali mu je sakrila lice da javnost ne bi saznala o kome je reč.

Emotikoni u obliku srca ispod fotografije svedoče o tome da ljubav među njima cveta. Nije poznato u kakvom je danas odnosu sa Šaulićem sa kojim su je paparci uslikali više puta.

Podsećamo Šaban je nekoliko puta govorio o svojoj navodnoj aferi sa Cucom, a ostala je zapamćena jedna neverovatna izjava.

– Kao da sam domaći izdajnik i da sam odao neke državne tajne! Stalno sam u novinama, pa je i ta devojka u novinama… Kao da to nije normalna stvar, čak i da je istina! Svi mi gledamo da imamo nekog. Pa koji muškarac ne voli da bude sa ženom? – odgovorio je on novinarima jednom prilikom.

Podsećamo, osim sa Šabanom Šaulićem Cucu su povezivali sa još jednim oženjenim čovekom. U pitanju je kompozitor Rade Čokan, čija je žena Cuci javno pretila i koji je na kratko, dok je Cuca bila u “Parovima” mislio da nosi njegovo dete.

Rade je tvrdio da je imao se*sualne odnose sa Ivonom pre njenog ulaska u rijaliti i da postoji mogućnost da je on otac bebe.

– Nikada se ne bih oženio njom, imam svoju porodicu i suprugu koju mnogo volim i od koje se ne bih razveo. Moja žena i deca, koji žive u Beču, najbitniji su mi, a Cuca je nešto drugo. Ne mogu da garantujem da je dete moje. Možda se Cuca viđa i s nekim drugim ljudima, nikad se ne zna, ali saznaćemo.

Inače, Cuca je bila i u centru porno skandala kada je isplivao neprimereni snimak i golišave fotografije.
izvor(srbija.danas)

Tags
Show More

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close