MUŠKARCI ODMAH NABAVITE SE* LUTKU;Španci lude za njima….

Da li su zaista?

Se*sualne radnice u Barseloni uspele su da izdejstvuju da se jedini bordel u kojem rade seksi roboti premesti na drugu lokaciju jer im je posao bio ugrožen.

– Kompletna seksualna usluga nikad ne može da bude pružena od strane lutke. One ne komuniciraju, ne slušaju šta im pričate, ne mogu da vas uteše ili se pobrinu za vas. Nikad neće moći da kažu šta misle ili da nazdrave s čašom šampanjca – piše u saopštenju udruženja prostitutki.

Katalonska policija uveliko radi na istraživanju bordela koji nudi seksualne usluge robota nakon što je otvoren prošlog meseca. Ustanovljeno je da vlasnici ovog biznisa nemaju odgovarajuću dozvolu za bavljenje poslom.

Lumidols, kako se ovaj bordel zove, prva je javna kuća ovog tipa u Evropi, a slične već neko vreme postoje u Japanu i Kini.

Cena proizvodnje ovih realističnih lutaka je između 4.300 i 5.000 dolara. Svaka od ovih lutaka je unikatna i visoka je između 160 i 170 centimetara i teška 40 kilograma.

– Ove lutke izgledaju potpuno realistično. Njihovi pokreti i njihova koža na dodir imaju sve preduslove da u potpunosti ispune sve vaše fantazije – kaže proizvođač ovih seksi igračaka.

IZVOR(SRBIJA.DANAS)

Facebook Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *