Region

NAJPOZNATIJA HRVATSKA POR*O ZVEZDA SE PENZIONIŠE

TOLIKO se Se*ala da nije mogla Hodat

Aleksa Vajld (29), najpoznatija HRVATSKA POR*O ZVEZDA odlučila je da se penzioniše, i time je rastužila svoje fanove.
“Dragi prijatelji, fanovi, producenti. Ovde sam sa vama od februara 2011. godine i sada sam odlučila da prekinem svoju karijeru. Šaljem vam puno poljubaca”, poručila je iznenada u februaru prošle godine Aleksa Vajld (Alexa Wild), poznata  HRVATSKA POR*O ZVEZDA i tako šokirala brojne fanove.

Godinu i po dana kasnije po društvenim mrežama i dalje se iščitavaju poruke podrške, neretko i apeli ne bi li se glumica koja je rođena u okolini Koprivnice, vratila na scenu.

“Gde je Aleksa, zašto više ne snima”, ovih dana glavna je tema na jednom od američkih portala koji se bavi po*no-industrijom, a potom su se nadovezali fanovi i objasnili da se povukla.

“Otišla si dok si bila na vrhu, tako to rade prave zvezde, ali želimo te nazad”, navodi se u jednoj od objava na forumima posvećenim po*noindustriji, a na to se nadovezao jedan fan iz SAD-a:

“Želimo ti sve najbolje, a tvoji filmovi večno će ostati deo interneta”.
Aleksa je snimala od 2011. godine, a posebnu popularnost dobila je nakon reportaže u emisiji Red Carpet.

“Toliko sam snimala da nisam mogla da hodam”, izjava je koja se pamti iz navedene TV emisije, ali i nesebična podrška supruga Maksa.
Na kraju se povukla i obrisala za sobom sve profile. Filmovi će, kao što je neko napisao, ostati…
Pogledajte video


U karijeri Aleksandra, kako joj je pravo ime, snimila je više od 170 filmova, a po*nografijom je počela da se bavi sa 23 godine.
izvor(srbija.danas)

Tags
Show More

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close