Poznati

Nova gospođa Putin pokazala prsten: Ova lepotica će biti PRVA DAMA Rusije (FOTO/VIDEO)

Krenule glasine o venčanju

Tokom pojavljivanja u Italiji, bivša gimnastičarka Alina Kabajeva pokazala je prsten na domalom prstu desne ruke, gde se u Rusiji tradicionalno nosi venčani prsten.

Godinama se već šuška da je ona devojka ruskog predsednika Vladimira Putina, pa su odmah krenule glasine da su se tajno venčali.

Gotovo deset godina od prvih glasina da su ljubavnici, 34-godišnja Alina je prilikom potpisivanja autograma pokazala prsten. Kremlj je demantovao da je Alina prva dama Rusije, ali to nije utišalo glasine, pogotovo one da Putin i ona imaju čak i dete.

Iako je jedna od najlepših Ruskinja, Alina se od 2008. godine nije pojavila sa muškarcem u javnosti. Otprilike u to vreme krenule su glasine da je pala na šarm tadašnjeg ruskog premijera. Tokom godina u nekoliko navrata je nosila prsten, ali ništa nije potvrđeno.

Nakon ovog izlaska sa prstenom, list Komsomolskaja pravda zatražio je od Kremlja da konačno otkriju kakav je status Aline Kabajeve.

– Šteta što njen status nije objašnjen. Svaka žena želi biti službena supruga. Ljudi bi to razumeli – piše u članku o bivšoj ritmičkoj gimnastičarki.

Alina se u italijanskom Pesaru pojavila nakon što je proglašena ambasadorkom Svetskog takmičenja u ritmičkoj gimnastici.
izvor(srbija.danas)

Tags
Show More

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close