PROBAJTE OVAJ TRIK SA VODOM I SIRĆETOM DA OTKLONITE NEGATIVNU ENERGIJU IZ KUĆE

Verujete li da se nagomilana negativna energija nakupljena u prostoriji zaista može ukloniti?

Dom treba da bude utočište, oaza u kojoj se osećamo sigurno i u kojoj provodimo najlepše trenutke. No uživanje, odmor, pa i kvalitet života može nam pokvariti negativna energija nakupljena u naša četiri zida. Srećom, postoji jednostavan trik koji će oterati lošu “vibraciju” i učiniti da se u vlastitom domu opet osećate dobro.

Životni je prostor mesto na kojem se susreću razne energije – naši osećaji i misli emituju određenu energiju, ali i privlače neke druge energije. Članovi porodice, komšije i gosti u naš dom mogu uneti negativnu energiju koja pak može uticati na naše raspoloženje i dobrobit.

Nepoželjna energija takođe može biti rezultat negativnih osećaja, misli, događaja i stresa koje ste proživeli u svome domu. Vaš dom može se ponašati poput sunđera i upijati sve što se u njemu događa, a često se negativna energija akumulira u ćoškovima i skrivenim mestima.

Pročitajte i 6 načina da vodom očistite BAŠ SVE u domaćinstvu

Veruje se da negativna energija koja se uvukla u dom može uticati na čitav vaš život, budžet, odnose s članovima porodice i da može poremetiti životnu harmoniju. Posledica toga biće osećaj bezvoljnosti, letargije, nemira, teskobe.

Zbog toga je važno na vreme detektirati da je vaš životni prostor natrpan negativnom energijom, a to možete učiniti pomoću jednostavnog trika za koji vam treba čaša vode, morska so i alkoholno sirće.

U prozirnu čašu sipajte morsku so u količini koja će ispuniti otprilike jednu trećinu čaše. Zatim ulijte jednu trećinu vode i isto toliko alkoholnog sirćeta i ostavite čašu u prostoriji za koju mislite da je puna negativne energije. Stavite je na neko skriveno mesto i pustite da odstoji čitav dan. Pripazite da niko ne miče čašu dok je u sobi.

Nakon 24 sata proverite kako čaša izgleda – ukoliko izgleda isto kao kada ste je ostavili, to znači da u toj prostoriji nema negativne energije. Ako su se na čaši pojavile mrlje ili puno mehurića, odnosno vidljivo je da ne izgleda isto kao kada ste je ostavili, to znači da u toj prostoriji ima negativne energije.

U tom slučaju ponavljajte trik s novom čašom sve dok ne postane čista kao kada ste je ostavili. Sadržaj čaše nakon svakog testiranja prospite u WC šolju i pustite vodu kako bi negativna energija zauvek otišla iz vašeg doma.
IZVOR(STVARUKUSA.RS)

Facebook Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *