SLEDILA se KRV U ŽILAMA: Šest godina posle očeve smrti, Stefan je dobio poruku sa NJEGOVOG BROJA (FOTO)

Doživeo ogroman šok

Stefan je izgubio oca pre šest godina. Otac mu je umro od raka pluća i Stefanu je trebalo dugo da se navikne da nije tu.

Pre nekoliko dana, on je u intervjuu za Unilend ispričao da je doževeo ogroman šok kada je na svom mobilnom telefonu ugledao SMS sa očevog broja.

Poruku je poslala njegova majka, ne upozorivši ga da je počela da koristi stari očev broj.

-Bio sam u šoku. Još nisam preboleo njegovu smrt i ne prođe nijedan dan da ga se ne setim. Moj otac nije ume da šalje poruke, napisao je Stefan na društvenim mrežama, a onda su usledili odgovori u vidu komentara na Tviteru od strane ljudi koji su imali slična iskustva.

Zahvaljujući načinu života, elektronskoj pošti i društvenim mrežama, ovakvi šokovi uopšte nisu neuobičajeni.

-Oba roditelja su mi umrla. Bilo je strašno kad sam se ulogovala na svoj stari mesindžer i tamo ugledala očev profil sa tužnim emotikonom. Bio je usamljen nakon mamine smrti, napisala je jedna korisnica Tvitera.

– Izgubila sam oba roditelja. Jednom sam na godišnjem odmoru dobila poruku sledećeg sadržaja “Nadamo se da ti je lepo, kod nas je oblačno.” Greškom su je napisali roditelji mog dečka jer njegov telefon nije radio pa im je on dao moj broj”, glasi još jedan tvit na ovu temu.

– Nedelju dana nakon smrti bake, dobila sam pismo od nje. Unutra je bilo deset funti i ogrlica. Dala je pismo mojoj tetki nekoliko dana pre smrti, a ona mi ga je poslala, napisala je još jedna korisnica Tvitera.
izvor(srbija.danas)

Facebook Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *