ALMA(44)# ŽELIM PRONAĆI ZANIMLJIVOG SAGOVORNIKA JAVITE SE NA FACEBOOK”

Interesi:
Moj hobi je učenje stranih jezika. Također me zanimaju psihologija, mitologija i astronomija. Uživam u klizanju i putovanjima. Kuhanje je jedna od mojih strasti. Volim čitati fantazije i detektivske priče te slušati različite vrste glazbe.Osoba sam s vrlo različitim interesima – volim različite vrste plesova (plesna dvorana, suvremeni, jazz-funk, moderni plesovi). Volim sport – fitnes, aerobik, ples na šipci, joga, klizanje. Moj veliki hobi je kozmetologija! Stalno se usavršavam u ovoj sferi i volio bih to nastaviti. Volim i fotoshooting, biti sam i fotograf i model. Što se tiče mog slobodnog vremena, volim ga provoditi sa svojim ljudima, čitati knjige, raditi vježbe u parku.

Samoopis:
Imam predivan karakter! 🙂 Jako sam dobrodušna i simpatična osoba s vrlo pozitivnom i uravnoteženom osobnošću. Jako sam znatiželjna, točna, ljubavna, nježna, brižna i šarmantna.

Alma traži:
Nadam se da ću upoznati vedrog i duhovitog gospodina koji će biti dobrodušan, pažljiv, stabilan, optimističan, pametan, pomalo originalan i zasigurno privržen.

IZVOR:LJUBAVNISPOJ.INFO

Facebook Comments

PROČITAJTE I OVO:  RECITE NAM KAKO SPAVATE I REĆI ĆEMO VAM KAKVA STE OSOBA! Ako ovako spavate, VI STE DRSKA OSOBA

Please Post Your Comments & Reviews

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *