AMELA(36)”TRAŽIM RAZGOVOR I UPOZNAVANJE JAVITE MI SE NA FACEBOOK” -

AMELA(36)”TRAŽIM RAZGOVOR I UPOZNAVANJE JAVITE MI SE NA FACEBOOK”

Interesi:
Moji hobiji nisu originalni – putovanja, kuhanje, čitanje, ples, glazba i sport. Što drugo? Moda i umjetnost. Jako mi je stalo do svog zdravlja i nadam se da ću naći muškarca koji će biti takav. Želim da budemo zdravi i sretni, pa moramo biti aktivni. Koji je vaš omiljeni sport? Hoćete li podijeliti svoje interese sa mnom?

Samoopis:
Pogledaj me! Ja sam stvarnA i živa. Ja sam osoba koja želi podijeliti svoju ljubav i svoj sretni život s nekim posebnim. Osim toga, odana sam, iskrena i strastvena, draga i senzualna, neovisna i ozbiljna. Ovdje sam da ostvarim svoj san i budem sa svojom voljenom. Pišite mi, naučite više o meni i obećavam da ću vam ukrasti srce!

Amela traži:
Želim razgovarati o svom savršenom muškarcu. Ljubazan je, strastven, pametan i pozitivan. Nadam se da ima dobar smisao za humor jer se volim smijati. Uvijek se trudim biti optimističnA i želim da i moj budući partner bude takav. Trebam nekoga tko je mentalno zreo. Samo stvarni osjećaji između muškarca i žene mogu usrećiti ljude. Trebam takvu osobu u svom životu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD
FACEBOOK

 

IZVOR:VESTIOINTERNETUPOZNAVANJU.INFO

Facebook Comments

PROČITAJTE I OVO:  UKLONITE BRKOVE I DRUGE NEŽELJENE DLAČICE PRIRODNO: Treba vam samo OVA smjesa

Please Post Your Comments & Reviews

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *