Bila je MRTVA čak 3 dana, a onda se PROBUDILA! Kineskinja POBEDILA SMRT

Jedna 26-godišnja Kineskinja u istočnoj provinciji Fudžijan oporavila se posle 72 sata kliničke smrti.

Ona je prvog januara hitno dovedena u bolnicu, srce joj je ubrzano lupalo, a zatim stalo. Pošto je izgubila svest, doktori su konstatovali miokarditis – zapaljenje srčanog mišića, i ona je priključena na instrumente.

– Mašina koju koristimo može da obavlja funkcije srca i pluća. Na taj način održava dotok krvi u srce nakon srčanog zastoja – objasnio je Jang Čengbin iz bolnice Univerziteta Sijamen.

Srce pacijentkinje, međutim, nije zakucalo ni posle dva sata. Lekari, međutim, nisu hteli da je proglase mrtvom, iako u terminima kliničke medicine, više nije bila živa. Umesto toga poslali su je na Odeljenje intenzivne nege gde su održavali njeno srce, pluća i bubrege.

– Ona je tako mlada, nikada pre nije bila bolesna. Tako da sam rekao da ću učiniti sve što je u mojoj moći da preživi – kazao je Zang Minvei sa Odeljenja intenzivne nege.

Sledećeg jutra njeno srce je ponovo počelo da pumpa krv, a u naredna 72 sata povratila joj se i svest.

– Kada je otvorila oči pitao sam je da li je žedna i da me uhvati za ruku ako jeste. Kada je to učinila, shvatio sam da nam se vratila – ispričao je doktor Zang.

IZVOR;SRBIJA.DANAS

PROČITAJTE I OVO:  DRAMA I HAOS NA LIMU! Veroljub iznenada NESTAO U RECI dok su ga gledala DECA, u toku je POTRAGA!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *