BILA JE KRALJICA SPLAVOVA ALI POSLE ZDRAVSTVENIH PROBLEMA POVUKLA SE:Danas bi je teško prepoznali

Pevačica je stekla veliku popularnost, dobila epitet “Kraljice splavova”, bila jedna od pevačica sa najboljim izgledom, a onda nestala iz javnosti. Borila se sa viškom kilograma, a sada izgleda neprepoznatljivo.

 
Naime, u pitanju je Danijela Vranić koja je svojim izjavama često znala da intrigira javnost. Od političara je za rođendan dobila konja na poklon, a bila je i omiljena pevačica Novaka Đokovića.

Pevačica se pojavila i na čuvenom modnom kanalu “Fashion Tv” i uspela da provede 24 sata na trežnjenju kada je uhapšena 2011. godine zbog vožnje u alkoholisanom stanju. Naredne godine doživela je težu saobraćajnu nezgodu od koje se duže oporavljala.

I, kada se činilo da buran način života iza nje, uradivši do sada najskuplji spot kod nas za pesmu “Harfa”, pevačica je “nestala” i ono što se moglo pročitati je da je vodila borbu sa viškom kilograma zbog problema sa štitnom žlezdom, i da je estrada ne zanima kao ranije, jer je vreme da se ostvari kao majka.

Međutim, ona se i dalje bavi muzikom, a što se tiče fizičkog izgleda, dogodila se potpuna transformacija.

IZVOR(Kurir.rs)

Facebook Comments

PROČITAJTE I OVO:  MARTINA SKANDALOZNA ISPOVEST Skinula sam sve sa sebe, legla u krevet! Mislila sam da je u njemu moj muž, ujutru sam shvatila da nisam sa NJIM imala se*s!

Author: admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *