DEČKO JOJ ZABRANIO DA UĐE U RIJALITI?! Ana Korać ODBILA ponudu PRODUKCIJE – Isplivali svi DETALJI

Ani Korać je novi dečko navodno zabranio da ponovo uđe u “Zadrugu”. Starleta je prebolela Davida Dragojevića i navodno je skoro mesec dana u vezi sa bogatim biznismenom.

Bez obzira na to što su tek počeli da se zabavljaju, on navodno već upravlja Aninim životom. Kada je čuo da planira da se vrati u rijaliti, potpuno je odlepio i rekao joj da zaboravi na tu ideju.

Ana se dogovorila sa čelnim ljudima “Pinka” da u martu ponovo uđe u “Zadrugu”. Međutim, prošle nedelje im se javila da ih obavesti da se neće vraćati u rijaliti jer se njen novi dečko ne slaže sa tim. On joj je napravio ljubomornu scenu kada mu je rekla da će ući u “Zadrugu”. Iako je inače miran tip, histerisao je i vrištao na nju. Plaši se da bi mogla da ga prevari u rijalitiju sa Markom Janjuševićem Janjušem, pa zato neće ni da čuje za to. Ana je toliko luda za njim da ga sve slepo sluša. Pozvala je produkciju, izvinila se i otkazala učešće. Uopšte nije želela da polemiše sa svojim momkom, već je spustila loptu i rekla mu da će ga poslušati – kaže izvor “Informera”.

Koraćeva je za učešće u rijalitiju trebalo da dobije oko 2.000 evra nedeljno, ali uopšte nije razmišljala o honoraru koji treba da dobije. Čak je nije potresla ni činjenica da bi mogla “Pinku” da plati 50.000 evra zbog nepoštovanja ugovora.

–  On je spreman da joj nadoknadi honorar koji je izgubila, ali i da joj plati kaznu ako “Pink” to bude tražio. Anin dečko je pun para i njoj stvarno ništa pored njega neće faliti. Stalno je obasipa poklonima, vodi je gde god ona poželi. Sada planiraju i zajedničko putovanje. Svaku želju joj ispunjava.

PROČITAJTE I OVO:  MAJKA OBOLJELOG SRBINA SA KRUZERA OTKRILA NAJVEĆU TAJNU: Evo koja je TERAPIJA za KORONAVIRUS, bit ćete ŠOKIRANI!

IZVOR:SRBIJADANAS.COM

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*