Do kraja januara poznat epilog „trećeg poluvremena“ meča PSŽ – Crvena zvezda

Ohrabrujuće vesti stižu iz Pariza

Francusko Nacionalno finansijsko tužilaštvo nastaviće narednih dana istragu povodom sumnji u nameštanje meča drugog kola Lige šampiona između PSŽ-a i Crvene zvezde koji je završen pobedom prvaka Francuske sa 6:1, pišu Večernje novosti. Ova državna institucija planira da sasluša sve argumente advokata koje je angažovala Crvena zvezda i da im, možda, na saslušanju predoči dokaze do kojih je je Tižilaštvo došlo u dosadašnjoj istrazi

U ime Crvene zvezde će u narednih nekoliko dana na saslušanju biti čuveni francuski advokat Erik Dipon Moreti. U odvojenim pozivima, biće saslušani predstavnici Pari sen Žermena i dnevnog lista “Ekip” koji je prvi i došao do informacije u Finansijskom tužilaštvu.

Najkasnije krajem januara biće poznato da li ima materijalnih osnova za pokretanje sudskog postupka zbog sumnji u eventualno nameštanje utakmice.

Prema najnovijim informacijama iz Francuske, novinari “Ekipa” su požurili sa objavljivanjem informacije jer je Francusko finanijsko tužilaštvo bilo tek u ranoj fazi prikupljanja dokaza i svedoka.

Ove informacije za sada govore da Crvena zvezda nema razloga za brigu, ali je francuski list i pored toga naneo štetu prvaku Srbije. Zbog toga su crveno-beli najavili tužbu protiv „Ekipa“ posle koje bi mogli da naplate milionsku odštetu.

IZVOR:SRBIJA.DANAS

Facebook Comments

PROČITAJTE I OVO:  Provokacija tzv. prištinskih vlasti direktno UGROŽAVA srpsku privredu i opstanak srpskog naroda na KiM!

Author: admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *