EKSPLOZIJA RAZNELA STRAHINJU: Iako su mu obe noge bile OTKINUTE, bio je svestan i pričao je! Majka je vrištala

Strahinja Stojanović (30), koji se dovodi u vezu sa ubistvom beogradskog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića, ubijen je juče oko podneva na Novom Beogradu u eksploziji bombe koja je bila podmetnuta pod njegov automobil BMW X5. U stravičnoj eksploziji, koja se desila u Ulici omladinskih brigada, Stojanović je navodno ostao bez obe noge i lekari su se nekoliko sati borili za njegov život, ali je preminuo u Urgentnom centru.

Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (45), koja je bila suvozač u Stojanovićevom džipu, prošla je s lakšim povredama.

Pričao s lekarima

– Eksplozija je bila strahovita, bilo je dosta automobila u to vreme u blizini zapaljenog džipa i pravo je čudo što nije bilo stradalih. Mladić je bio u vozilu, praktično su mu obe noge bile otkinute, delovalo je kao da mu je ceo donji deo tela raznet. Međutim, iako je imao strahovite povrede, on je pričao s lekarima Hitne pomoći. Pre nego što su ga stavili u kola i odvezli, na mesto zločina je došla i njegova majka, dozivala je sina i plakala, pokušavala da dođe do njega, jedva su je policajci zadržali – priča očevidac za Kurir i dodaje da je žena koja je bila u automobilu imala samo posekotine od stakla i da je mrmljala nešto na stranom jeziku.

Delovi automobila leteli su usled eksplozije i nekoliko desetina metara, a automobil se zaustavio nedaleko od autobuske stanice.

– Sumnja se da je eksplozivna naprava velike razorne moći bila postavljena ispod automobila, i to ispod sedišta vozača, i da je aktivirana daljinski dok je bio u pokretu. Naime, BMW je nekoliko trenutaka pre nego što je bomba eksplodirala izašao iz garaže. Atentator je verovatno bio u blizini i čekao da bude siguran da je Stojanović u automobilu – kaže sagovornik Kurira upoznat sa slučajem i dodaje da policija obilazi sve zgrade u blizini kako bi došla do nekog video-nadzora koji bi mogao da im pomogne u istrazi.

PROČITAJTE I OVO:  Uznemirujući snimak s granice Turske i Grčke: Ub*jen migrant, grčka policija baca suzavce (18+)

 

IZVOR:SRBIJADANAS.COM

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*