GASTOZ ZATRAŽIO PAROGRAF: Nakon ŠOKANTNOG svedočenja na poligrafu, Zorica poručuje Nenadu: “Ne stidim se i ne plašim ničega!”

Rat bivših ljubavnika.

“Parograf” učesnice šeste i pobednice prve sezone rijalitja “Parovi”, Zorice Dukić, privukao je viliku pažnju javnosti. Takmičarka je kroz zadata pitanja rešila da otkrije detalje veze sa bivšim dečkom i akatuelnim učesnikom Nenadom Marinkovićem Gastozom, a o svemu je pričala i dan kasnije u intervjuu za happytv.tv ima da dan kasnije:

Sinoć na većinu pitanja sa “Parografa” si odgovorila iskreno. Koliko ti je bilo teško da ogoliš istinu o vezi sa Gastozom pred milionskim auditorijumom?

– Sinoć sam na sva pitanja odgovorila iskreno, kao i na prvom pitanju. Smatram da ništa što bi osramotilo moju porodicu i mene nisam iznela i da je sve “otišlo” u pozitivnom smeru, što mi je na kraju krajeva i bio cilj.

Mnogi sumnjaju da si najviše otišla na “Parograf” zbog pitanja da li si ljubomorna na Teodoru zbog Nenada. Koliko je to tačno?

– To nije istina, čak sam se iznenadila tim pitanjem.

Mnoge je iznenadilo iskren odgovor na pitanje da više ništa ne osećaš prema Gastozu. Da li je moguće da se tako velika ljubav ugasi, kao da nije ni postojala?

– Očigledno da je bila samo velika strast u pitanju, jer prava ljubav je kada zaista nedostaje.

Nenad ti je zamerio što stalno spominješ svoju majku, a onda je rekao da njegova majka nikada nije doživela da završi u zatvor dok nije upoznao tebe. Kako to komentarišeš?

– Koliko sam upućena i ranije je imao nekih sličnih “problemčića”, “Nemoj, pa se ne kaj”.

Gastoz je izjavio da želi poligraf, da li se plašiš da bi moglo da bude otkriveno još nešto što tebi ne ide u prilog?

– Apsolutno ničeg nemam da se stidim, niti plašim
izvor(srbija.danas)

Facebook Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *