Hrvatica se zaljubila u Srbina, a pravo iznenađenje je tek usledilo na slavi u Beogradu

Na stranici „Stranica ljubavi između Srba, Hrvata i Bošnjaka. Širimo ljubav, a ne mržnju“ na Fejsbuku, podeljena je fotografija na kojoj se nalazi ispovest mlade Hrvatice koja je sve ostavila bez teksta.

Ona je napisala da nije planirala da se zaljubi u Srbina, ali je posebno iznenadila reakcija njenog oca kada ih je njen momak pozvao na slavu.

Njenu objavu prenosimo u celosti:

„Hrvatica sam, nikada nisam planirala, ali eto, dogodilo se i da se zaljubim u momka preko Dunava. Otac mi je bio u ratu, ostao je invalid i izgubio brata. Dan kada sam mu rekla za svog dečka ništa nije rekao. Niti dan posle, niti nedelju dana, mesec. I došlo je vreme momkove slave, i tako je on pozvao mene (i moju porodicu) u Beograd.

Spakovala sam torbu i ustala ujutro da krenem na bus kada me je dočekao otac zajedno sa mamom i bratom — svi lepo sređeni — i rekao da idemo zajedno i da ima da se ponašamo kao ljudi.

Brata je posebno opomenuo da se ne glupira i da ne priča gluposti. Pojavili smo se — ne mogu da kažem ko je bio iznenađeniji, momak ili njegov otac. Kada smo ušli, svi su zaćutali i tata je rekao: Pa dobro, gde je ta rakija, sused? Najlepši dan u mom životu“, zaključila je ona u ispovesti.
IZVOR DIREKTAN LINK:
https://rs-lat.sputniknews.com/zivot/201803111114862548-Hrvatica-Srbin-ljubav/

Facebook Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *