ISPOVIJEST ANĐELE KOJA JE OSTALA BEZ MAJKE I BAKE: “Bile su na respiratorima i uprkos pozitivnim prognozama uslijedila je…” -

ISPOVIJEST ANĐELE KOJA JE OSTALA BEZ MAJKE I BAKE: “Bile su na respiratorima i uprkos pozitivnim prognozama uslijedila je…”

Studentica Anđela Kostić (25) iz Niša doživjela je 5. aprila ogromnu tragediju kada joj je ujutro umrla baka Vinka Jovančić (82), a uvečer majka Ljiljana Kostić (55), obje od koronavirusa. Ostala je potpuno sama nakon što joj je otac preminuo prije tri godine. Apsolventica stomatologije skrhana je od bola.

– Majka i baka su bile na respiratoru u bolnici. Baka je bila slaba, a prognoze za mamu su bile pozitivne. Ona je 12 dana izdržala najgori udar upale pluća, bila je zdrava, nikakve hronične bolesti nije imala i svi smo mislili da će se izboriti. A onda je stigla vijest iz bolnice, ostala sam nijema. Nije uzimala nikakve lijekove, bila je malo krupnija, ali je, poslije 12 dana, imala velike šanse kada je toliko izdržala – rekla je za “Kurir” Anđela i dodala da je ona negativna na testu za koronu.

– Radovala se što privodim studij kraju i pravila je planove za moju stomatološku ordinaciju. Ona je imala uvijek neko rješenje, uvijek neki rezervni plan… Sada sam ostala potpuno sama na svijetu – govori Anđela, koja je ganuta pozivima i pažnjom mnogih koji žele da joj pomognu.

I pored tuge, Anđela organizira dvije sahrane, a javnost se podigla na noge da joj pomogne.

– Mnogo ljudi me pozvalo da izrazi saučešće, da pomogne. Kolege s fakulteta su me zvale, i dekanesa. Moj otac je bio stomatolog pa mi sada podršku daju i njegovi prijatelji, koje odavno nisam čula. Svi mi kažu da moram da budem jaka. To i pokušavam. Takve stvari se nikada ne prežale niti te praznine mogu da se popune, već čovjek, jednostavno, mora da nauči da živi s tim gubitkom – rekla je Anđela.

PROČITAJTE I OVO:  IMAM PROBLEME SA OVIM,UZIMALA SAM LIJEKOVE ALI MI NE POMAZE.. KAKO DA SE RIJESIM

IZVOR:KURIR.RS

Facebook Comments

Please Post Your Comments & Reviews

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *