ISTINA OTKRIVENA NAKON 24 GODINE: Evo šta se zaista KRIJE iza čuvene Cecine pesme “Isuse”

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović iza sebe ima mnoštvo hitova, a za većinu njih postoji posebna priča o tome kako je nastala, te dospela u njene ruke. Posebno je interesantna priča koja prati čuvenu pesmu “Isuse” sa albuma “Emotivna luda”, koju je Ceca snimila pre 24 godine.

Jedan od Cecinih najvećih hitova prvo je snimio Oliver Mandić, ali je nikada nije objavio! On je pesmu u studiju snimio 1989. godine, u nameri da je uvrsti na svoj album, ali je posle razmišljanja ipak odustao od prvobitne namere. U to vreme Marina Tucaković radila je album za Cecu, te je baš njoj ponudila da je otpeva. Ceci je pristala, i tako nastao jedan od najvećih hitova u njenoj karijeri, koji potpisuju Marina Tucaković i Oliver Mandić, koji je radio muziku.

Inače, “Emotivna luda” je Cecin osmi album, a urednik na albumu bio je Kornelije Kovač. Muzički kritičari tog vremena su govorili da Ceca poseduje izuzetno emotivan glas, te ozbiljne tekstove i pesme koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Komentarisali su da je definitivno sazrela i kao žena i kao pevač, što njenoj interpretaciji daje jednu posebnu crtu emotivnog naboja.

IZVOR:SRBIJADANAS.COM

Facebook Comments

PROČITAJTE I OVO:  LJUPKA STEVIĆ OTKRILA KAKO JE BIVŠI VARA! Postavila PRISLUŠKIVAČ u kola, a kada je čula BLJUVOTINE, nije mogla da veruje

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*