Iver ne pada daleko od klade: Krivična prijava protiv sina Kristijana Golubovića zbog prebijanja muškarca!

 

Lazar Đukić (25), sin osuđenog kriminalca Aleksandra Kristijana Golubovića, zaradio je preksinoć krivičnu prijavu nakon što je u parku na Topličinom vencu u Beogradu palicom slomio nos Urošu P. (34).

Uroš P. ispričao je policiji da mu je Đukić iz čista mira prišao dok je prolazio parkom, a potom ga iz sve snage udario palicom po licu.

– Urošu P. konstatovan je prelom nosa i prevezen je na VMA, dok je Đukić otišao iz parka pre dolaska policije. Ubrzo je dobio poziv da se javi u stanicu, gde je rekao da je u parku video Uroša P., ali je negirao da ga je udario – kaže izvor.

Protiv Golubovićevog najstarijeg sina podneta je krivična prijava redovnim putem.

Lazar je najstarije dete Kristijana Golubovića, koga je kriminalac i jedini preživeli akter filma “Vidimo se u čitulji” priznao tek pre nekoliko godina, u dogovoru sa sada pokojnom majkom mladića, i to zbog njegove bezbednost

Problematični sinovi još problematičnijih očeva nisu retka pojava u Srbiji. Stručnjaci napominju da je logično da svako dete koje odrasta u sistemu bezakonja i kriminala i samo postane deo takvog poretka.

– Iako se u prvo vreme verovalo da se može govoriti i o biološkom faktoru, to jest nasleđenom genu i sklonosti ka kriminalu, te teorije su nakon brojnih istraživanja svetskih kriminologa odbačene kao neosnovane. Ono što svakako ima veze jeste vaspitanje, stvaranje moralnosti kod dece i empatije. U slučajevima gde i deca pored roditelja postaju kriminalci možemo reći da su u pitanju osobe koje su emotivno i socijalno prazne, sve što čine ima za cilj da uznemiri javnost. Takođe, uključen je i model oponašanja roditelja – tvrdi kriminolog Zlatko Nikolić.

PROČITAJTE I OVO:  RUSKI MIGOVI NADLETALI CRNO I KASPIJSKO MORE: Nosili najnovije SUPERSONIČNE RAKETE! Poslali poruku NATO članicama

IZVOR;SRBIJA.DANAS

Facebook Comments

Author: admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *