IZETA(39)# ŽELIM DRUŽENJE I LJUBAV JAVITE SE”

Interesi:
Volim sport, a najdraži su mi skijanje i fitnes. Volim putovati na omiljena mjesta i kuhati svoja omiljena jela. Ali najvažnije što volim je čitati. Čitam i učim puno. Također uživam gledati dobre filmove, slušati dobru glazbu, provoditi vrijeme na selu, odlaziti i igrati se. Vodim zdrav stil života i ozbiljno me zanima astrologija.

Samoopis:
Ne volim se hvaliti, ali moram vam reći nekoliko važnih riječi o sebi. Jako sam ljubazna, zaista vesela, tako smiješna, društvena, prilično kreativna, znatiželjna i optimistična, apsolutno iskrena i uvijek šaljiva, čak i duhovita. Ne volim monotoni ritam života. Uživam upoznavati nove stvari, zanimljive ljude i nevjerojatna mjesta. I mislim da sam inteligentna, tolerantna i otvorena dama. Također sam vrlo senzualna, otvorena srca i emotivna. Pokušavam ubiti negativne stvari u sebi i to me stvarno čini jačim.

Izeta traži:
Nadam se da ću upoznati pouzdanog, optimističnog, pametnog, šaljivog, razumijevajućeg, šarmantnog, iskrenog, srdačnog, nježnog, strastvenog za njegov život i ljubav i istinskog muškarca. Je li moguće? Vjerujem da je! Vjerujem da te te osobine čine ne samo stvarnom osobom, već i stvarnim muškarcem za mene jer sam isti (osmijeh).

IZVOR:LJUBAVNISPOJ.INFO

Facebook Comments

PROČITAJTE I OVO:  SVETLANA(39)# ŽELIM DOPISIVANJE I RAZGOVOR DODAJTE ME NA FACEBOOK”

Please Post Your Comments & Reviews

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *