Iznajmila je stan i otišla na odmor, a onda ju je pozvao POLICAJAC i rekao joj kakve STRAHOTE se tamo događaju

Sabrina Tobler (30), kako su je novinari nazvali jer je htela ostati anonimna, otišla je iz Ciriha tri meseca na Havaje. Kaže da je htela da se odmori, a stan u kojem živi je iznajmila.

– Iznajmila sam ga Nemcu koji je ostavljao vrlo ozbiljan utisak – kaže Sabrina. Ali, izgleda da ju je i utisak prevario, jer je muškarac u stanu napravio ilegalni bordel.

– Nazvao me policajac i rekao mi šta se događa – tvrdi Sabrina.

Na internetu se pojavilo više prostitutki koje na njenoj adresi nude svoje usluge. Objavile su i oglase u kojima navode da “nude zabavu” i pozivaju klijente da ih posete u navedenom stanu. Iako je policija u stanu već bila, prostitutke i dalje u njemu pružaju svoje usluge.

– Osećam se bespomoćno, nalazim se doslovno u raju, ali moje misli su stalno u Švajcarskoj. Bez obzira što radim stalno mislim o svom stanu i svojim stvarima. Izgubila sam svoj dom, moram da pronađem novi stan – kaže očajna Sabrina.

Policija kaže kako su muškarca upozorili da bez odobrenja vodi bordel, ali da se tu radi o prekršaju koji se kažnjava novčanom kaznom. Ipak, naglašavaju da je istraga i dalje u toku, piše švajcarski Blick.

IZVOR;SRBIJA.DANAS

Facebook Comments

PROČITAJTE I OVO:  ZAGRMELO iz Moskve: Upotreba belog fosfora u Siriji nedopustiva, sprema se odgovor

Author: admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *