JASMININ VIDEO O KORONA VIRUSU SVI DIJELE NA FACEBOOKU, ona zna nešto što niko ne zna: NE TREBATE PANIČITI, SVE JE LAŽ! Evo šta se zapravo događa

Sve je više teorija koje govore o tome kako je nastao korona virus, a autor jedne od sumanutijih je izvjesna gospođa Jasmina Stijović.

Ona je, naime, na Fejsbuku izbacila urnebesan snimak na kome, vidno iznervirana, govori o tome kako virus zapravo ide u prilog, ni manje ni više, nego Kinezima.

Kako kaže, mediji su sve upropastili.

,,Kina je otkupila od zapadnjaka, Amerikanaca, Engleza, Francuza i ostalih jer su u panici spuštali cene i prodavali akcije i Kina je sad dobra za dvadeset miliona dolara, a vi kukajte o korona virusu, za*ole me ćoše…”, kaže gospa Jasmina, koja je aktivna na svim društvenim mrežama i koja redovno kaći tematske klipove.

,,Da li je moguće da ne pomislite da iz atoga nešto stoji?! masovna histerija! Kada čete da prestanete da masovno histerišete, nikada mi neće biti jasno.” – dodaje ona

734717-marija-ls

Vidno uznemirena dodaje da je korona sasvim običan virus i da ukoliko imamo dobar imunitet, apsolutno nema razloga da brinemo oko cijele situacije:

,,Ko ima dobar imunitet – proći će ga, a ko nema, neće” !

Kaže da joj je mišljenje o korona virusu u pi**u materinu , pa dodaje :

,,Kinezi maznuli dvadeset milijardi dolara, a vi idite kupujte maske! To im je još i dodatni izvor prihoda!” – završava Jasmina.

 

(Espreso.rs)

Facebook Comments

PROČITAJTE I OVO:  SRAMOTNA SLIKA NOVAKA I JELENE ĐOKOVIĆ, POGLEDAJTE ŠTA JE OBJAVLJENO: Cijela nacija u šoku, PA ZAŠTO? (FOTO)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*