JEZIVA ISPOVIJEST P*OSTITUTKE IZ NOVOG SADA ‘Redali su se na meni po nekoliko puta, a onda je jedan uzeo pivsku flašu… U prostituciju me uvukao muž’

Počela sam se prostituirati prije osam godina jer me bivši muž natjerao na to kako bih mu platila dugove, ispričala je za srpski Blic jedna od novosadskih ‘kraljica noći’.

– Tukao me, rezao po tijelu i po meni gasio cigarete. Isjekao je i nekog čovjeka ranije i morao je platiti kaznu. Zato me natjerao da se prostituiram, kako bi preko mog tijela zaradio za odštetu. Jedva sam živu glavu izvukla… – priča K. I. (28), majka 13-godišnjeg dječaka, na čijem su tijelu još uvijek vidljivi ožiljci.

No, i nakon što se spasila od njega, nastavila je baviti se najstarijim zanatom na svijetu. Kaže kako to radi kako bi zaradila za stanarinu i osnovne potrepštine. Dodaje kako njezini najbliži sumnjaju da se bavi pružanjem seksualnih usluga.

– Najteže mi je bilo kad sam počela prodavati svoje tijelo. Kasnije sam se već navukla na heroin – kaže ona tiho.

Majka joj je pomogla da se skine sa droge. Međutim, od prostitucije još nije odustala.

– Ne znam ništa drugo raditi, a najsretnija bih bila kada bih mogla sa sinom živjeti u svojoj kući. Međutim, to sada nije moguće, a sin je kod moje majke – kaže ona.

Mušterije su joj, objašnjava, i stariji, ali i mlađi muškarci.

– Ranije su to uglavnom bili samo stariji, ali sada više nema pravila – kazala je pa ispričala što joj se nedavno dogodilo.

– Zvao me čovjek da dođem u hotel. Sjela sam u taksi i razmišljala kako je čudno što me netko u četiri sata ujutro zove. Došla sam, javila se dobro poznatoj ženi na recepciji i produžila do sobe. Ali tamo nije bio jedan čovjek, čula sam više glasova. Pitala sam: ‘Što je ovo?!’ i krenula prema izlazu, međutim on me uhvatio za ruku i pozvao ostale muškarce da mu se pridruže. Iz kupaonice su izašla dva čovjeka, krupna, ćelava, s odvratnim licima. Smijali su mi se i rekli su zajedljivo: ‘E, da znaš što te sad čeka!’ – priča ona i dodaje: ‘Nisam imala šanse protiv njih. Redali su se na meni po nekoliko puta. Vukli me po podu… A onda je jedan uzeo pivsku bocu i navukao na nju kondom…’

PROČITAJTE I OVO:  MUŽ POZNATE VODITELJKE TRAŽIO JE DA GLEDAM DOK SE SAMOZADOVOLJAVA: Apsolventkinja iz Beograda šokira

– Strahovala sam da će moji saznati. Znam da nemaju dovoljno novca za sebe, a ne još i za mene i moju sestru koja se tek upisala na fakultet. Misle da radim u butiku, tako je bolje. Tko bi još mogao razumjeti da ja zapravo prodajem seksualne usluge, osim mojih kolegica i ponekih ljudi koji pomažu nama što to radimo. Možda griješim, možda bi me moji i razumjeli, ali ne želim da oni nose taj teret koji ide s ovim poslom. Dovoljno je što ja živim s tim. Uskoro ću skupiti novac za svoj biznis. Planiram zaista otvoriti butik, pa zaposliti i kolegicu s kojom radim ovdje. Jedva čekam taj dan – ispričala je M. K. iz Novog Sada.

Prema istraživanju Instituta za javno zdravlje Srbije i Udruge ‘Prevent’, više od 300 osoba u Novom Sadu pruža seksualne usluge na ulici, a većina trpi razne vrste nasilja. Većina prostitutki koje rade na novosadskim ulicama ima između 18 i 29 godina, jako su siromašne i neškolovane, nemaju podršku obitelji, a svoje tijelo prodaju za 1000 do 1500 dinara, piše Blic.

IZVOR;JUTARNJI.HR

Facebook Comments

Author: admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *