JOŠ SE*SIJA I VOLI GOLIŠAVE ŽURKE: Donald Tramp se mlađom ćerom manje ponosi nego Ivankom! (FOTO)

 

Mlađa ćerka Donalda Trampa, Tifani još više privlači pažnju medija od starije, Ivanke. Novi američki predsednik Tifani je dobio u braku sa glumicom Marlom Mejpls, zbog koje se razveo od Čehinje Ivane.

Diplomirala je sociologiju i urbanu kulturu, a među njene prijatelje ubrajaju se pripadnici američke elite. Njene fotke mogu se naći na Instagram profilu “Bogati klinci sa Instagrama”, a do očeve predsedničke kandidature vrlo često je objavljivala golišave fotke s žurki. Prošle godine stupila je uvezu sa 21-godišnjim studentom programiranja i demokratom Roso Mekanikom, koji je u kampanji podržavao Hilari Klinton.

Tokom studija, Tifani je radila i u časopisu “Vogue”, a u jednom trenutku želela je da započne i pevačku karijeru, ali njen singl prošao je bez uspeha. Učestvovala je i na modnim revijama, ali za razliku od Ivanke, nije ostvarila ni značajniju manekensku karijeru. Da ipak nije očeva miljenica svedoči i Trampova izjava da se “ponosi svom svojom decom, samo se sa Tifani ponosi nešto manje”.

“Ponosan sam na svu svoju decu, gledam ih i stvarno mogu da ih dam kao primer drugima. Don, Erik, Ivanka, a Tifani nešto manje jer je tek završila fakultet, ali i ona je sjajna. Svi naporno rade”, rekao je.

Tifani može da se teši da je bar u prednosti nad najmlađim Beronom, kojeg nije ni pomenuo, i koji, doduše, ima samo deset godina. Još njenih seksi fotki možete pogledati u galeriji:

IZVOR:SRBIJA.DANAS

PROČITAJTE I OVO:  ISKRENO DO BOLA: Udala sam se zbog novca i moj život je...
Objavljeno u

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *