Kad vidite ženu poznatog blizanca, nećete vjerovati, eh da može on da je vidi!

Veliku  muzičku karijeru iza sebe imaju braća  blizanci Saša i Dejan Matić, osim karijere oni imaju uspješne brakove i obojica su dobili naslednike. Posebno je Dejanova supruga  Jelena privukla pažnju javnosti  kada je pojavila u njegovom spotu ,, Ona je moja ,,sa svojim malim sinom Zoranom od šest mjeseci.

Dejan i jelena vjenčali su prije 8 godina u crkvi a vjenčanju su prisustvovali njihovi prijatelji ,rodbina i kolege. Poslije crkvene ceremonije koja je održana , zvanice su nastavile put prema jednom restoranu gdje su mladenci sklopili građanski brak. Te iste godine oni postaju roditelji malenog dječaka Zorana koji danas ima 8 godina.

Poslije toga oni su dobili i drugog sina kome su dali ime Konstantin koji ima 5 godina. Dejan tvrdi da je za jedan uspješan brak potrebna ljubav koja je osnov  svega daljeg u životu a on ponosno priča o svojoj porodici koja po njegovim riječima nekad bude lijepa večera a nekad kućni bioskop.

IZVOR:DOBARDAN.INFO

Facebook Comments

PROČITAJTE I OVO:  POZNATA PJEVAČICA stolicom gađala VODITELJKU DUŠICU: Svi u studiju skočili, OBEZBJEĐENJE HITNO INTERVENISALO! (FOTO)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*