KAKVI PRSTI TAKVA MUŠKOST:evo kako da na osnovu prstiju procenite o kakvom muškarcu se radi

Vekovima se iz dlana čita sudbina, ali i karakter. Ali, ruke otkrivaju još mnoge interesantne stvari o nekome. Naše bake znale su da kažu – kakav palac, takav muškarac…Kakav palac, takav muškarac: EVO kako da na osnovu prstiju znate sa kim imate posla

Vekovima se iz dlana čita sudbina, ali i karakter. Ali, ruke otkrivaju još mnoge interesantne stvari o nekome. Naše bake znale su da kažu – kakav palac, takav muškarac…

Da se po palcu poznaje muškarac staro je verovanje naših baka, čija popularnost do danas ne jenjava. No, osim na palac pažnju vredi obratiti i na mali prst i Venerin breg, kao i na veličinu i oblik dlana u odnosu na ostatak tela.Palac govori o nečijim osobinama, mali prst o kvalitetu seksualne energije, dok Venerin breg – koji se nalazi u podnožju palca – govori o prirodi osobe – sve to, podrazumeva se, određuje osobu i u se*sualnom smislu.

Izrazito veliki dlanovi, na primer, odlika su osobe koja mnogo razmišlja i teško prelazi sa reči na dela – u se*su to znači da ćete ga se načekati.

Pre svega, pažnju obratite na desnu ruku, jer se ona odnosi na sadašnjost i otkriva potencijalnu budućnost.

Venerin breg

Ako je ovaj deo kod vašeg muškarca naglašen i mesnat, znači da je ta osoba aktivna, energična, romantična i senzualna. Pa ipak, ako je Venerin breg prenaglašen, može biti da ima prevelike se*sualne apetite.

Kada je ovaj predeo šake slabije naglašen ili ravan, može biti da imate posla sa pomalo dosadnim muškarcem.

Dok izražene linije oko Venerinog brega znak su sklonosti ka polno prenosivim bolestima.

Takođe, mreža (od linija) na ovom mestu govori vam da imate posla sa senzualnom osobom, ili pak sa osobom koja voli neprirodan se*s.

Palac

Veliki palac je jasan znak dominacije u krevetu. Naime, radi se o prstu koji kontroliše sve druge prste, otuda i logika. Označava i jaku se*sualnu energiju i zapovedničku narav, kod žena isto kao i kod muškaraca.

Pritom, ne mora da znači da je osoba sa malim palcem sve suprotno od toga. Pre će biti da se radi o osobi koja ima problem da otvoreno govori o svojim se*sualnim potrebama.

Mali prst

Ovaj prst predstavlja komunikaciju, a njegva dužina odaje nečije verbalne i emotivne sposobnosti, što je jako važno u se*su. Dobro je da bude duži, a ako je ravan znači da se radi o pomalo naivnoj i iskrenoj osobi.

Ako se mali prst naginje ka domalom, radi se o lukavoj i diplomatičnoj osobi, odnosno manipulatoru.

A, oni kojima je mali prst nagnut ka spolja su osobe otvorenog uma, koje su u se*su veoma slobodoumne.

Svaka deformacija malog prsta znak je poremećaja erekcije, prerane ejakulacije ili slabog libida.

Ako je mali prst duži od linije gonjeg zgloba na domalom radi se o dobroj se*sualnoj energiji, dok je u suprotnom reč o osobi koja ima problema u se*su.

izvor(srbija.danas)

Facebook Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *