KARLEUŠA IZREVOLTIRANA: Pevačica optužila Cecu da joj zbog nje OTKAZUJU nastupe!

Jelena Karleuša optužila je Svetlanu Cecu Ražnatović da joj je, na Cecino insistiranje, otkazan dugonajavljivani nastup u najpopularnijem klubu u Budvi, koji je trebalo da održi ovog leta.

Pre nekoliko meseci JK je sa svojim obožavaocima podelila informaciju da će se družiti sa njima u pomenutoj diskoteci, zbog čega su oni rezervisali letovanje u Crnoj Gori baš u tom periodu. Ipak, pre desetak dana Jelena je saznala da ipak neće moći da nastupi.

– Prošle nedelje menadžer diskoteke pozvao je Jelenin tim i rekao da mora da otkaže tezgu. Nije rekao razlog, ali jeste rečenicu: “Šta da vam kažem, sve vam je jasno” – rekao je za “Kurir” izvor blizak Jeleni.

Očigledno, Jeleni je odmah sve bilo jasno, pa je na svom Fejsbuku napisala za koga ona smatra da stoji iza cele priče:

– Ceca u punoj ratnoj ofanzivi… Je*i ga lutko, kada ne možeš da pobediš fer-plej, moraš prljavo, kao i uvek – napisala je Karleuša uz fotografiju teksta u kojem je pisalo da joj je otkazan nastup u Crnoj Gori na insistiranje kolega.

Jelena sada nije želela previše da priča o ovoj temi, već je samo kratko prokomentarisala:

– Kada neko ne može da te pobedi na terenu, mora da se služi prljavim radnjama – rekla je ona, ne pominjući ime Cece Ražnatović, koja se uopšte nije oglašavala ovim povodom.

Karleuša je nedavno pričala i o spektakularnom koncertu koji planira da održi na Ušću sledeće godine, pa je u toj priči spomenula i svoju ljutu suparnicu, sa kojom je u sukobu godinama:

– Planiral Ušće, ali ovaj put uz pomoć “Granda” i televizije “Prva”! Pa ćemo sad da vidimo čija majka crnu vunu prede! Ha-ha-ha! Na sledećem Ušću želim da oborim rekord koji drže Rolingstonsi, a to je 65.000 ljudi. Sve drugo su bajke i šarene laže plaćenih novinara one svrake – rekla je JK, a na pitanje da li se plaši da će se njen koncert podudariti sa Cecinim iduće godine, rekla je:

– Ja sam razumela da je ona najavljivala za ovu godinu, ali joj ne ide nešto poslednjih godina. Karma je čudo, zar ne? Mene ona i njen vašar ne interesuju, ja spremam svetski spektakl. Uostalom, kao i uvek – zaključila je Jelena Karleuša za “Kurir”.
izvor(srbija.danas)

Facebook Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *