KINESKA DOKTORKA IZNELA ŠOKANTNE DOKAZE: Korona nastala u laboratoriji u Vuhanu i ovaj izveštaj to pokazuje

Li Meng Jan, virusolog iz Kine, objavila je izveštaj koji bi trebalo da bude dokaz da je korona virus stvoren u laboratoriji u Vuhanu.

Li već mesecima zagovara teoriju da je virus veštački napravljen i tvrdi da taj izveštaj potkrepljuje njene tvrdnje.

Li, koja je radila kao istraživač u Hongkongu pri laboratoriji ustanove za javno zdravlje u izveštaju navodi da je virus napravljen u laboratoriji i to za samo šest meseci.

U naučnom radu objavljenom na sajtu “Zenodo”, koji su potpisala još dva autora, objašnjava se kako SARS-CoV-2 ima biološke karakteristike koje ne odgovaraju prirodnim zoonotskim virusima.

“Teorija prirodnog porekla, iako široko prihvaćena, nema značajnu podršku. Međutim, alternativna teorija da je virus možda potekao iz istraživačke laboratorije strogo je cenzurisana u naučnim časopisima. Bez obzira na to, SARS-CoV-2 pokazuje biološke karakteristike koje nisu u skladu sa prirodnim zoonotskim virusom”, piše u izveštaju.

Ranije su pojedini američki naučnici objavili rad u kom navode da su mapiranjem genoma Covida došli do zaključka da SARS-CoV-2 nije napravljen u laboratoriji, niti da je virusom manipulisano. S druge strane, ovaj naučni rad to demantuje.

Nekoliko dana uoči objavljivanja rada, Li je za medije rekla da je korona virus nastao u laboratoriji u Vuhanu, koju kontroliše kineska vlada.

Ona insistira da je tvrdnja da je virus potekao sa pijace u Vuhanu priča kojom se “ljudima mažu oči”.

“To je priča da se ljudima zamažu oči. Ovaj virus nije nastao u prirodi”, rekla je.

Virusolog istovremeno tvrdi da je prva istraživanja o kovid-19 počela da sprovodi još prošle godine. Ona je prethodno optužila Peking da laže o tome kada su saznali za postojanje virusa, te da su učestvovali u zataškavanju njenog otkrića.

PROČITAJTE I OVO:  DOKTOR STEVANOVIĆ VRAĆA IZ MRTVIH: Pacijent izlečen od korone 45 minuta hvalio direktora Infektivne!

 

IZVOR:KURIR.RS

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*