KRVNIČKA OSVETA “PANTERU”: Egzekutor sa Banovog brda likvidacijom PRENEO PORUKU žrtvinom ŠURAKU!? (FOTO)

Motiv ubistva još je nepoznat, ali razne spekulacije pojavile su se u javnosti

Policija i dalje traga za Subotičaninom Čabom Derom (38), plaćenim ubicom koji se sumnjiči za brutalnu likvidaciju Nebojše Markovića (37) na Banovom brdu u Beogradu.

Motiv ubistva još je nepoznat, ali se spekuliše da zločin ima veze sa neraščićenim računima Markovićevog šuraka Aleksandra Šarca, pripadnika međunarodne bande Pink Panter.

Pucnjava se dogodila oko 10 sati ispred porodične kuće u kojoj je Marković živeo sa suprugom i bebom. Kada je izašao do automobila da spakuje dečja kolica, ubice su prošle pored njega autom, zaustavili se nekoliko metara dalje, a potom je suvozač izašao i pucao Markoviću u grudi i glavu. Ubica je na pištolju imao prigušivač, pa niko od komšija i članova porodice nije čuo pucnje. Već prvog dana spekulisalo se da ubistvo ima veze sa Šarcem. Ove informacije, međutim, zasad niko ne može da potvrdi.

Ono u šta niko ne sumnja jeste da je ubistvo naručeno, odnosno da je Čaba ubio Markovića po nečijem nalogu jer radi se radi o profesionalnom ubici. Naime, on je još 2004. godine priznao da je ubio novosadskog kriminalca, člana Firme, Branislava Jelačića.

PROČITAJTE I OVO:  ŠOK! Žena kupila "PSA", a onda OTKRILA PRAVU ISTINU: Njen ljubimac je LISICA

Tom ubistvu prethodio je sukob oko prevlasti na novosadskom narko-tržištu.

IZVOR:SRBIJA.DANAS

Facebook Comments

Author: admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *