LEPA BRENA DOŽIVJELA NERVNI SLOM! Vrištala je na sina i snajku usred Monaka, razlog je jeziv!

Lepa Brena je doživjela nervni slom zbog sina i snahe. Folk diva je pozvala svog nasljednika Viktora Živojinovića i njegovu djevojku Sandru Miljaković da joj se pridruže u Monaku, gdje posjeduje stan, međutim nije očekivala da će oni odmah nakon slijetanja na aerodrom otići u kasinu gdje su potrošili vjerovali ili ne 10 hiljada eura. “Sandri je ovo bio prvi put u Monaku, htjela je da obiđe čitavu državu, ali je Viktor najprije odveo u kasino. Imala je početničku sreću čim je sjela za slot aparate, i dobila je više od 3 hiljade dolara.

Rekla mi je da je skakala od sreće, ali se sve promijenilo kada je Viktor otišao na rulet” rekla je Sandrina prijateljica te nastavila: “Viktor je izgubio sve što je Sandra dobila, ali i sav novac koji su ponijeli u Monako. Rekla mi je čak i da su za 5 sati u kasinu spiskali oko 10 hiljada eura. Praznih džepova su se vratili kod Brene i Bobe u stan. Viktor je zamolio svoju djevojku da ona popriča sa Brenom jer je smatrao kako će prema njoj biti blaža. “Sandra je baš bliska sa Brenom, objasnila je da su prvo dobili dosta novca, a onda su izgubili sve što su ponijeli sa sobom.

Breni je tada pao mrak na oči, pa je onda počela da urla na njih i prijetila im je da će ih prvim avionom vratiti za Beograd. Sandra je samo mirno ćutala, jer nikada ranije nije vidjela ovakvu Brenu kako se dere. Boba je stao na njenu stranu, i rekao sinu da se treba postidjeti svog poteza. Viktor je samo ćutao i tog dana više nigdje nisu izašli.” rekao je izvor.

PROČITAJTE I OVO:  DOKTORKA HITNE POMOĆI DALA HITNO UPOZORENJE: Ako vas koža svrbi, odmah se javite lekaru, može biti SIMPTOM OPASNIH BOLESTI

IZVOR:DOBARDAN.INFO

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*