LEZBEJKA SAVETUJE: Evo kako da ZADOVOLJITE ženu, P*NIS nije srafciger već MIKROFON!

Sve što treba je da…

Ukoliko ste se uvek pitali šta to žene žele u seksu, onda je ovo prava ispovest za vas. Ispovest žene koja je zadovoljavala druge žene.

U svojoj duhovitoj i vrlo iskrenoj knjizi “Kako poje*ati ženu” (“How to Fu*k a Woman”) odlučila je otvoreno da progovori o seksualnosti i tajni ženskog zadovoljstva.

– Muškarci masturbiraju mnogo većom brzinom nego što to čine žene, a to isto primenjuju i u seksu. Da bi zadovoljili ženu, treba da uspore – kaže Adler.

Ovo su neki od saveta iz knjige:

– Ključ kraljevstva vagine je slušanje žene. To je ponekad najteža stvar na svetu, ali samo treba slušati ženu. Ne zamišljajte svoj penis kao šrafciger, već kao mikrofon. Žene vole seks, ali ako se loše osećaju, ništa od užitka.

– Poljubac je generalna proba seksa i mnogo toga otkriva. Ako je poljubac preslinav, monoton ili samo odbojan, stvari neće ići dalje od toga. Nemojte uskakati ženi u usta, vaš jezik nije rover na Marsu, nije uređaj za istraživanje koji treba da donese uzroke ženine pljuvačke nazad u NASA-u.

– Ponekad ženama nesigurnost oko fizičkih mana i razna ograničenja ne dozvoljavaju da se opuste. Ovde vi nastupate – nakon što se spustite dole, morate se ponašati kao da je njena vagina najbolja stvar koju ste ikad pomirisali, okusili, videli i da vam je privilegija da budete dole.

IZVOR;SRBIJA.DANAS

Facebook Comments

PROČITAJTE I OVO:  KLINAC SE*SOMAN Sa 18 godina dobio ČETVRTO DETE! Prvi s*ks imao sa 7, a njegovo objašnjenje je HIT

Author: admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *