LJILJA(37)#ŽELIM DRUŽENJE I LJUBAV JAVITE MI SE”

Interesi:
Ja sam jedna od onih dama koje vole čitati. Strastveni sam čitatelj. Nećete me naći na zabavama, ali iza knjige – da. Volim knjige potpuno različitih žanrova i pisca. Kuhanje je moj život. Mogao bih biti kuhar ako bih to želio. Volim sama pripremati i miješati jela. Bit će mi dvostruko drago kuhati za mog dražesnog muškarca!

Samoopis:
Odana sam i nježna osoba, uvijek pokušavam pronaći samo pozitivne strane u ljudima, nitko nije idealan i to trebamo prihvatiti. Mogu biti drugačiji. Lagana sam, draga, brižna, ali isto tako znam biti romantična, tajanstvena i strasna. Volim svaki dan naučiti nešto novo za sebe. Ako dobijem znanje – znači da dan nije bio uzaludan. Cijenim svaku minutu svog života. Vjerujem u dobar odnos prema svijetu i svemu oko sebe. Nikad ne propustite i negirajte – ovo je moj moto. No, unatoč činjenici da pokušavam zauzeti svaku minutu svog života, nedostaje mi voljena osoba koja će me zagrliti i ugrijati. Ne vjerujem u bilo kakve točne kriterije neke osobe, želim biti samo sretna. Nadam se da ćemo se ovdje sastati i nastaviti našu komunikaciju u stvarnom životu.

Ljilja traži:
Svrha, ljubaznost i nježnost svojstva su mog ideala. Ako mislite da imamo mnogo toga zajedničkog, napišite mi! Možda sam ja taj kojeg ste tražili?

IZVOR:VESTIOINTERNETUPOZNAVANJU.INFO

Facebook Comments

PROČITAJTE I OVO:  LIJEPO STE OPRALI RUKE, ALI STE ONDA NAPRAVILI FATALNU GREŠKU! Kao da ih niste ni oprali ako na kraju uradite OVO!

Please Post Your Comments & Reviews

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *