MAGDALENA(36)#ŽELIM DRUŽENJE I UPOZNAVANJE JAVITE SE”

Interesi:
Osoba sam s vrlo različitim interesima – volim različite vrste plesova (plesna dvorana, suvremeni, jazz-funk, moderni plesovi). Volim sport – fitnes, aerobik, ples na šipci, joga, klizanje. Moj veliki hobi je kozmetologija! Stalno se usavršavam u ovoj sferi i volio bih to nastaviti. Volim i fotoshooting, biti sam i fotograf i model. Što se tiče mog slobodnog vremena, volim ga provoditi sa svojim ljudima, čitati knjige, raditi vježbe u parku.

Samoopis:
Nikad se nisam pokušao opisati, ali vjerujem da će biti lakše ako dobijete neke informacije o meni prije nego što se upoznamo. :)) Smislena sam i odgovorna dama. Društvena sam, tolerantna i vesela. Iako sam toliko aktivan, cijenim i ugodu kod kuće, toplinu i miris svijeća i samo ugodnu večer uz ukusnu hranu i dobro društvo.

Magdalena traži:
Tražim nekoga tko je karizmatičan, pametan, snažan (u svim značenjima ove riječi), onaj pouzdan, nježan, velikodušan i iskren. Nadam se da i vi tražite ozbiljne veze i voljeli biste stvoriti obitelj!Nadam se da ću pronaći muškarca koji će me usrećiti, a ja ću mu zauzvrat dati svoju ljubav, nježnost i brigu. Možda ste to vi? Tražim muškarca koji zna voljeti! Trebam pouzdanu osobu s kojom mogu izgraditi dugoročnu vezu. Želim upoznati takvog muškarca da bih izgubio glavu. Čovjek kojeg bih pratila do kraja svijeta. Očekujem podršku, razumijevanje i poštovanje od svog partnera. Zajedno ćemo postići neke ciljeve, poboljšati jedni druge. Što se ostalog tiče, siguran sam da ćemo naći kompromise.

IZVOR:VESTIOINTERNETUPOZNAVANJU.INFO

 

Facebook Comments

PROČITAJTE I OVO:  NA OVOME ĆETE NAM BITI ZAHVALNI: Evo kako da uštedite novac na kupovini pelena za bebe

Please Post Your Comments & Reviews

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *