MARICA(34)# ŽELIM DRUŽENJE I DOPISIVANJE JAVITE MI SE”

Interesi:
Sport, pisanje, pjevanje Moj hobi je ekologija, posebno gospodarenje otpadom. Završio sam osvježavajuće tečajeve iz područja zaštite okoliša i zaštite okoliša, gospodarenja otpadom u poduzeću i posjedujem međunarodni certifikat internog revizora prema ISO 14001. Slobodno vrijeme mogu provoditi putujući, baveći se sportom, s prijateljima ili u šetnji. Volim kuhati, ali samo s pravim raspoloženjem.

Samoopis:
Krhka sam, lijepa, nježna i nezaboravna dama s tajanstvenim i blistavim osmijehom. Djevojka sam gracioznih manira, skromna i sramežljiva, ali jako volim komunicirati s dragim ljudima. Također sam draga i osjetljiva djevojka. Osjetljiva u svemu što se tiče njenog odnosa s muškarcima. VOLIM i znam uživati ​​u svakoj minuti. Da biste se radovali prvom cvijetu u proljeće ili ležerno uživali u toploj jutarnjoj kifli. Želim pronaći izvanrednog muškarca koji će me usrećiti. Želim se bezuvjetno i doživotno zaljubiti.

Marica traži:

Trebam jednostavnog, lijepog, poštenog muškarca koji će me voljeti svim srcem, cijeniti moje misli i mišljenja. Želim osjetiti toplinu njegovih usana koja nadahnjuje moju strast, želim se duboko zaljubiti u njega, iznova i iznova, svaki dan koji prolazi. Moram osjetiti da je on moj muškarac, a ja sam samo njegova žena i da imamo tu jedinstvenu snažnu vezu. Želim mu pružiti svu moju toplinu i brigu, strast, njegovati ga svom ljubavlju. Želim se osjećati samopouzdano i samo sretno u njegovoj blizini … ono nešto što se ne može ni opisati!

IZVOR:LJUBAVNISPOJ.INFO

Facebook Comments

PROČITAJTE I OVO:  Da li biste prepoznali Anu Bekutu? Isplivala fotografija stara 3 decenije!

Please Post Your Comments & Reviews

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *