MARICA(43)#RASTAVLJENA SAM I ŽELIM UPOZNAVANJE DODAJTE ME NA FACEBOOK”

Interesi:
Redovito idem u teretanu. Volim slušati glazbu i oduševljen sam čitanjem. Posebno me zanima literatura o povijesti, drugim kulturama, zemljopisu i arhitekturi. Volim i crtati. Umjetnost je uvijek bila sastavni dio mog života. Obožavam životinje, posebno male slatke psiće.

Samoopis:
Volim raznolikost i avanture. Volim isprobavati nove stvari: zanimljive kuhinje, ekstremni sportovi, nove aktivnosti. Unatoč svojoj nečuvenoj naravi, vrlo sam nježna i brižna. Ne volim komplicirati, pa obično ne trošim puno vremena na negativne emocije. Također, cijenim smisao za humor koji imam. Mislim da je dobar smisao za humor jedna od prvih stvari koja pokazuje čovjekovu inteligenciju.

Marijana traži:
Voljela bih upoznati čovjeka koji cijeni osobu ne samo zbog izgleda, već i zbog unutarnjeg svijeta, dobrih manira i dobrog smisla za humor. Cijenim muškarca koji brine o njemu, koji je galantan, velikodušan, pažljiv i romantičan.

IZVOR:LJUBAVNISPOJ.INFO

Facebook Comments

PROČITAJTE I OVO:  IMATE 0 KRVNU GRUPU? Osobe sa ovom krvnom grupom IMAJU MOĆI O KOJIMA DRUGI SAMO SANJAJU, evo zašto ste posebni!

COMMENT

  • Imaš kontakt… Javi se

  • Please Post Your Comments & Reviews

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *