MIRELA(38)#ŽELIM DRUŽENJE I UPOZNAVANJE JAVITE SE”

Interesi:
Zaista volim putovati i posjetiti nove gradove i zemlje. Bez toga moj život nije toliko zanimljiv. Šetnja je sastavni dio mog života, volim šetati gradom navečer sama ili s prijateljima. Kad želim duševni mir, čitam knjige, gledam filmove ili jednostavno slušam glazbu. Ponekad vikendom odem na bazen, plivanje mi je najdraži sport. Trudim se stalno biti u formi.

Samoopis:
Smatram da sam draga i draga dama. Živim uz rijeku pa veći dio ljeta provodim na gradskoj plaži, kupajući se i sunčajući. Tijekom hladne sezone provodim vrijeme kod kuće ili u šetnjama s prijateljima ili roditeljima. Društven sam i s ljudima lako pronalazim zajednički jezik. Volim djecu, pa sam odabrala profesiju učitelja. San mi je postati poznati profesor na polju strane filologije, jako mi se sviđa i nadahnjuje me.

Mirela traži:
Trebam osobu koja će me u svemu razumjeti i podržati. Sa svijetlim mislima i planovima za budućnost. Trebam da uvijek bude tu, ako ne fizički, onda barem moralno.Trebam jednostavnog, lijepog, poštenog muškarca koji će me voljeti svim srcem, cijeniti moje misli i mišljenja. Želim osjetiti toplinu njegovih usana koja nadahnjuje moju strast, želim se duboko zaljubiti u njega, iznova i iznova, svaki dan koji prolazi. Moram osjetiti da je on moj muškarac, a ja sam samo njegova žena i da imamo tu jedinstvenu snažnu vezu. Želim mu pružiti svu moju toplinu i brigu, strast, njegovati ga svom ljubavlju. Želim se osjećati samopouzdano i samo sretno u njegovoj blizini … ono nešto što se ne može ni opisati!

IZVOR:LJUBAVNISPOJ.INFO

Facebook Comments

PROČITAJTE I OVO:  Vlasnik restorana se prerušio u beskućnika, pa TESTIRAO radnicu Mariju: Njena reakcija ga je ZAPREPASTILA

COMMENT

  • Please Post Your Comments & Reviews

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *