Moje ime je AJŠA iz Tuzle sam i ukoliko zelite razmjenu slika i upoznavanje,JAVITE SE

interesi:
Volim slušati glazbu, pjevati i plesati. Dogovaram različite zabave za svoje prijatelje i rođake! Odlučila sam to učiniti svojim hobijem! Uživam u kuhanju i pripremi ukrasa, glazbe i aktivnosti! Nadam se da će ovaj hobi postati moj budući posao!

Lični-Opis:
Sretna sam dama, smiješna sam i vesela, otvorena sam za nove prijatelje, nove osjećaje i iskustva! Volim stvarati izazove i ne volim jednostavne načine rješavanja problema! Mislim da sam hrabra i samouvjerena dama!

Ajša traži:
Tražim čovjeka otvorenog srca s ozbiljnim namjerama! Trebao bi biti obiteljski orijentiran i odan. Umorna sam od igranja igara i praznih razgovora! Gdje si, ljubavi moja? Nađi me i uzmi me od ove moje usamljenosti.

Da biste bili sigurni sa kim se upoznajete i želite vidjeti, mi Vam savjetujemo da dobro povedete računa sa kim stupaste u bilo kakav odnos.

Za upoznavanje i pronalazak prave osobe za sebe, ako želite, možete slijediti smjernice ispod.

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA
Oglasi su izvedeni iz arhivnog materijala te na zahtjev korisnika i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava. Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora i linka će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.
AUTOR
Ukoliko ste usamljeni i želite pronaći srodnu dušu ili partnera/icu za brak, molimo Vas da svoj oglas, kontakt podatke i fotografije upišete u komentare ispod ili da nam se javite na e-mail: vezeipartnerikontakt@gmail.com

U svome oglasu navedite sve osnovne informacije o sebi, odakle ste, koliko imate godina, Vaše zanimanje, Vaš hobi, koga tražite, što očekujete itd. Vaše fotografije su također obavezne da bi Vaš oglas bio potpun. Potrudite se da budu jasne i čiste kako bi ostavili pravi dojam o sebi i dali mogućnost drugima da Vas bolje vide.

PROČITAJTE I OVO:  Dajte mi vaš ''LIKE'', a ja ću vama poslati svoje SPECIJALNE SLIKE

Lični oglasi su na našem site-u potpuno besplatni kako bi svima omogućili da pronađu vezu, ljubav, bračnog partnera itd.

Ukoliko želite možete ostaviti i svoje kontakt podatke u komentarima na sajtu!

Facebook Comments

4 thoughts on “Moje ime je AJŠA iz Tuzle sam i ukoliko zelite razmjenu slika i upoznavanje,JAVITE SE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *