MUŽ MI JE SVEŠTENIK, SILOVAO ME JE 40 GODINA: Svaki dan me terao 7 puta na INTIMNE ODNOSE, a onda naš sin

MUŽ MI JE SVEŠTENIK, SILOVAO ME JE 40 GODINA: Svaki dan me terao 7 puta na INTIMNE ODNOSE, a onda naš sin

PODELITE SA PRIJATELJIMA

“Sin me je dokrajčio…”

Džoj Haris je bila udata za radikalnog pastora Larija Harisa koji je propovedao da žena mora da se povinuje svakoj muškoj želji, a onda otkrila da ju je muž tokom četrdeset godina braka silovao sedam puta dnevno.

Lari i Džoj preselili su se iz Amerike u Australiju 1994. godine u sklopu misije jednog odeljka baptističke crkve (Valley Forge Baptist Church), koji je od strane bivših pripadnika okarakterisan kao kult.

Kada je istina o mučenju ove žene otkrivena čak je starešina pomenutog odeljka baptističkog kulta nadležnima rekao da mu nije jasno “kako čovek može da odgovara za nešto što nije zločin”. Sličan stav zauzeo je i jedan od njihovih sinova, Kevin, koji je takođe pastor u jednom od radikalnih ogranka crkve.

 

One thought on “MUŽ MI JE SVEŠTENIK, SILOVAO ME JE 40 GODINA: Svaki dan me terao 7 puta na INTIMNE ODNOSE, a onda naš sin

  1. Bez obzira što se ovakvo ponašanje ne može opravdati, ipak smijem primjetiti da je ovaj pastor bio izuzetno potentan. Sa jednom ženom 40 godina imati 7 puta dnevno intimne odnose, e to je za nevjerovati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

You cannot copy content of this page

× Kako vam mogu pomoći?