Najveća POŠTENJAČINA u Srbiji: Branko na podu KAFANE našao MILIONE, pa potrčao za gostom!

Toliku sumu novca bi mnogi verovatno uzeli za sebe
Branko Petrović, vlasnik jedne ivanjičke kafane, pronašao je oko dva miliona dinara koje je jedan od gostiju izgubio i uredno ih vratio vlasniku!

Branko je primetio svežanj novčanica koje su, verovatno dok je gost plaćao piće, ispale na pod. Očevici kažu da je Branko reagovao čim je video toliku sumu novca, koju bi mnogi verovatno uzeli za sebe.

– Sedeo sam sa prijateljima za drugim stolom i nisam obraćao pažnju dok vlasnik lokala nije reagovao i rekao: Ovaj čovek je izgubio pare. Pozvao ga je i odmah mu vratio novac. To je bio ogroman svežanj novčanica, kažu blizu dva miliona dinara. Šta da vam kažem, svaka mu čast. Vlasnik novca nije mogao da veruje, zahvaljivao se, hteo da ga časti, ali on nije prihvatio ništa. Na kraju je iz zahvalnosti platio piće nama koji smo bili u kafani – priča svedok događaja.

Branko Petrović nije želeo da komentariše to što je vlasniku vratio toliku sumu novca koju je našao. Samo je kratko rekao da je to normalno i da je sreća da je znao kome pripada novac, pa je mogao bez većih komplikacija da ga vrati.

– Čovek je bio u kafani, dobio unuka, pa želeo da počasti prijatelje. Desilo se da mu je novac ispao iz džepa, sreća da sam to primetio i sve se dobro završilo – rekao je Branko.
IZVOR(SRBIJA.DANAS)

Facebook Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *