Navijača Osijeka izbodenog u Glasgowu pustili su iz bolnice

D. D. (40), koji je izboden nožem u sukobima navijača u škotskom Glasgowu u četvrtak oko 19 sati, u petak su pustili na kućnu njegu iz Sveučilišne bolnice kraljice Elizabete.

Kako doznajemo, nož mu nije ozlijedio nijedan vitalan organ. Rodom je iz Osijeka, a živi i radi u Irskoj. Drugog ozlijeđenog navijača D. G. (24) iz Tenje zadržali su na liječenju. Prema riječima liječnika, stabilno je te nije u životnoj opasnosti.

Stotinjak navijača Osijeka stiglo je u četvrtak u Glasgow bodriti svoj nogometni klub. Prije uzvratne utakmice Osijeka i Rangersa u blizini stadiona Ibrox izbila je tučnjava između navijača suprotstavljenih klubova. Letjele su baklje, a dvojica navijača Osijeka ozlijeđeni su nožem. Škotska policija još traži sudionike.

Problema s hrvatskim navijačima bilo je i u Srbiji. Srbijanska policija u petak je uhitila 32 navijača iz Hrvatske. Njih 28 vodit će prekršajnom sucu zbog demoliranja benzinske postaje na autocesti kraj Beograda. Tridesetak navijača Torcide divljalo je na pumpi na putu iz Splita prema Sofiji gdje je Hajduk igrao protiv Slavije.

IZVOR 24sata.hr

Facebook Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *