NE – NIKAKO! Ovo NE SMETE da radite ukoliko vodite ljubav sa KRUPNIJOM devojkom! (FOTO)

I one žele kreativnost i pažnju!
Pre četiri godine mlada Amerikanka Džesika Salgado održala je na večeri poezije zanimljiv govor koji je i danas svojevrsni vodič kroz vođenje ljubavi sa ženama sa viškom kilograma.
Sada smo rešili da se prisetimo ovog zanimljivog govora i izvučemo najvažnije savete koji vam mogu biti od koristi…

Naslov kontroverznog, ali veoma iskrenog govora “Kako da ne vodite ljubav sa gojaznom devojkom” iz ugla žene sa viškom kilograma, izazvao je dosta reakcija.

– Naša tela, požudni jezici i teško disanje. To, dušo… Ne, prestani. Molim te nemoj da maziš moj stomak, započinje svoj govor kojim je privukla pažnju javnosti, a njime ukazuje na nesigurnosti krupnijih žena.
– Maženje ženskog stomaka kao magične lampe 15 minuta neće učiniti predigru uspešnom, kaže Džesika Salgado.

– Ukoliko želiš da mi pokažeš koliko ti se dopadam i želiš celu mene, molim te uradi to na neki drugi način i budi kreativniji, objasnila je.
Seks sa novim partnerom je uvek pomalo napet, posebno kada su u pitanju žene s viškom kilograma. Osim taktičkih grešaka, Salgadova kaže da se javljaju mnoge sumnje i nesigurnosti koje mogu uništiti doživljaj.

– Davati sebe drugoj osobi je jedan od najviših činova, kao da mi nije dovoljno teško što sam gojazna dok preispitujem svaki deo svog groznog tela želim da mi pokažete da me želite celu. Uvek se bojim da ću biti samo nečiji fetiš, kaže ona i dodaje da se zbog mana na svom telu više brine ona nego što to radi partner s kojim vodim ljubav.

Štaviše, upravo zbog toga što krupnije žene ne uživaju u svakom trenutku seksa to ne znači da nemaju dovoljno samopouzdanja, možda je samo potrebno malo prilagoditi način vođenja ljubavi kako bi se osećale prijatnije, te je na muškarcima da im to omoguće.

Facebook Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *