NISU SKUPA KOLA I PUN NOVČANIK: Ove četiri osobine kod MUŠKARCA bitne su za SREĆU u vezi!

Ove kriterijume mora da ispoštuje.
Savršena osoba ne postoji. Ipak, da bi veza bila kvalitetna postoje kriterijumi koji se moraju ispuniti. Ukoliko još uvek niste pronašli onog “pravog” i pitate se gde grešite, možda niste obratili pažnju na neke od sledećih stvari.

Sledeći put kada budete na početku veze, proverite da li potencijalni ispunjava sledeće kriterijume.
On ne sme imati predrasude

Muškarac koga muče predrasude, od samog početka zakačiće vam etiketu i ukoliko se ne uklapate u njegov šablon, stalno će vam to i zamerati. Oni mogu biti veoma teški jer su skloni da se vežu za mišljenje. Imati mišljenje je normalna stvar ali ukoliko je potpuno zatvoren za nove ideje i traži od vas da se zatvorite u njegov svet, brzo će početi da vas guši.
Smisao za humor

Život ne treba shvatati previše ozbiljno i zato je smeh ono što naš dan čini lepšim. Ukoliko imate muškarca koji će vas nasmejati prave ste srećnice.

Mora imati ciljeve

Muškarac koga ćete celog života usmeravati nije muškarac već dečak. On mora imati pravac u životu jer ukoliko je dezorjentisan i ne radi na sebi, budite sigurni da ćete u budućnosti sve obaveze koje zajednički život nosi, preuzeti vi.

Muškarac sa velikim srcem

Ukoliko nema dobro srce i dušu, sve ostalo pada u vodu. Tražite onoga koji je posvećen i pažljiv, vodi računa o vašim osećanjima. Ukoliko nađete ovakvog ne odvajate se od njega.

IZVOR(SRBIJA.DANAS)

Facebook Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *