Obistinilo se ono najcrnje: OTKRIVEN RAZLOG SMRTI PANONSKOG MORNARA, niko nije mogao zamisliti da će OVAKO da ode!

Nažalost jučer je kao što su sigurno svi saznali preminuo Đorđe Balašević. On je bio među omiljenima mnogima, mladima, starima, pa čak i onim ljudima koji su preferirali narodnu muziku.

On nije volio da ga se svrstava u pjevače, jer nije nikada pjevao na klasičan način. On je bio pjesnik i u pravom smislu te riječi. On je neko vrijeme bio bolestan, tačnije u prošlo godini je imao infarkt, a nakon toga su mu ugrađeni stentovi. Prije nekoliko dana on je primljen na infektivnu kliniku u Novom SAdu, ali se o njegovom stanju nije znalo mnogo. Nakon nekog vremena je ustanovljeno da ima upalu pluća.

Niko i dalje ne može da vjeruje, a pogotovo kada se saznalo da mu se stanje pogoršalo i da su doktori pokušavali da ga spase. Još od srčanog je smanjio sa nastupima, ali nažalost je izvukao deblji kraj. Svi su ga voljeli i za njega su imali samo riječi hvale.

IZVOR:ULTRATRIJUMF.INFO

Facebook Comments

PROČITAJTE I OVO:  KRIZNI ŠTAB ODLUČIO, nove mjere saopštene prije nekoliko minuta: Tržni centri, frizerski saloni, kafići rade do 20 časova - PROČITAJTE SVE MJERE U SRBIJI

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*