OLIVERA(35)”ŽELIM UPOZNAVANJE I DRUŽENJE DODAJTE ME”

Interesi:
Glazba je moj život, operna sam pjevačica i nikad ne bih mogla zamisliti svoj život bez glazbe. Volim stajati na pozornici i pjevati drugima, svirati drugima. Uživam kad me ljudi gledaju i smješkaju se, uživam kad vidim njihova zadovoljna lica ili lijepe riječi nakon koncerta. To je ono zbog čega se osjećam sretno. Kad pjevam, duša pjeva sa mnom. Glazba je sve u mom životu. Naravno da postoje i druge stvari koje me zanimaju, poput šetnje, kuhanja, putovanja. Volim putovati i istraživati ​​nova mjesta, volim otkrivati ​​kulture i zemlje, njihove tradicije, običaje itd. Štoviše, dobar sam kuhar i volim pripremati obrok za svoju obitelj.

Samoopis:
Oduševljena sam i aktivna osoba koja uživa u svakoj sekundi darovanog mi života. Mislim da sam dobra, razumljiva i draga osoba. Volim usrećivati ​​druge koji me okružuju, volim ih vidjeti kako se smješkaju, što me čini i sretnijom. Također sam odgovorna i ciljana osoba. Volim postavljati ciljeve i postizati ih. Pokušavam dostići svoje snove korak po korak: prvo postavim ciljeve i postignem ih, a na kraju dosegnem svoje snove.

Olivera traži:
Ovdje sam da upoznam ljubaznog, inteligentnog muškarca koji bi želio biti sa ženom poput mene. Ja sam jednostavna žena i voljela bih upoznati jednostavnog muškarca i stvoriti s njim lijepu obitelj koja voli. Za mene su važne obiteljske vrijednosti, odgovornost, moral osobe. Želim biti pored muškarca koji će me voljeti i brinuti o svojoj obitelji. Obožavam inteligentne ljude sa smislom za humor. Previše je lako komunicirati s njima.

IZVOR:LJUBAVNISPOJ.INFO

Facebook Comments

PROČITAJTE I OVO:  PARAZITI TIHO UNIŠTAVAJU ORGANIZAM: Ovo je najbolji način da poboljšate opšte zdravlje i sprečite njihovu pojavu!

Please Post Your Comments & Reviews

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *