Omiljeni lik osamdesetih: Alf se uskoro vraća na TV ekrane

Serija ‘Alf’ emitirala se od 1986. pa sve do 1990., a od samog početka je uspjela ‘zarobiti’ srca i duše mladih gledatelja. No nakon četiri godine prikazivanja i snimljene 102 epizode, došlo je vrijeme da se krene s drugim projektima, pa je serija ugašena.

 

Premda je serija ‘pokopana’ vrlo davno, to današnjim producentima ne predstavlja problem, pa je studio Warner Bros, u nedostatku originalne ideje, odlučio iskopati seriju ‘Alf’ i oživjeti ju.

 

Koja je danas ciljana publika za takav projekt nije osobito jasno, jer je humor ipak dosta ostario, kao što se promijenila i vrsta publike koja prati takve serije. Uz to, još uvijek nije jasno hoće li se u seriju vratiti Paul Fusco, lutkar zadužen za upravljanjem lutkom Alfa (u scenama u kojima je Alf trebao biti prikazan u cijeloj veličini, u kostim bi uskakao pokojni glumac Michu Meszaros visok 90 cm).

 

Premda je donekle teško zamisliti Alfa bez Fusca, koji je bio i scenarist, redatelj, a i izvršni producent, uz svoju ulogu lutkara i davatelja glasa, ipak se moramo sjetiti kako živimo u eri kada su kompjuteri istinski moćni, pa je posve vjerojatno da Fusco neće imati nikakvu ulogu u nadolazećoj seriji.

 

Kako to vrlo često biva, ovakvi projekti pokatkad zapnu u razvojnoj fazi i nikad ne dožive svjetlo dana. Uzevši u obzir da je reboot ‘Alfa’ nešto što je malo kome potrebno, nadajmo se da će ova ideja uistinu završiti na dnu nečije ladice, zaboravljena za sva vremena.

IZVOR 24sata.hr

Facebook Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *