OTKRIVENA ISTINA O USPEŠNIM MUŠKARCIMA: Kada dođe do se*sa, oni…

Neverovatno…

Trećina uspešnih žena otkrila je kako muškarci na višim ili vodećim pozicijama na poslu, imaju izraženiju seksualnu želju.

Rezultati istraživanja sa željom da otkriju imaju li novac i uspeh uticaja na seksualni život, otkrili su kako je četvrtina muškaraca izjavila da su žene koje su uspešne u svom poslu, ujedno i one koje su sklonije preuzimanju inicijative u krevetu.

Drugim rečima, one imaju veću seksualnu želju koja, među ostalim, podrazumeva i veću sklonost isprobavanju novih stvari.

Međutim, to istraživanje nije povezalo visinu plate s veštinama u krevetu. Kao najbolje ljubavnice koje su pritom i najbolje zarađivale, navelo je tek 11 posto muškaraca, što je ništa u poređenju sa 46 posto žena i 40 posto muškaraca koji su priznali kako su najvatrenije noći proveli s onima koji su imali prosečna primanja.

– Najbolji ljubavnici zarađuju prosečne plaće i njima novac nije bitan kada je reč o traženju partnera, oni ipak žele više od toga. Oni najuspješniji imaju i najjači libido i ne prihvataju ništa manje od svog nivoa, kada je reč o njihovom privatnom životu – zaključak je istraživača.

Čini se kako se novcem mogu kupiti mnoge stvari, ali ne i uspeh u krevetu.

IZVOR;SRBIJA.DANAS

PROČITAJTE I OVO:  VAŠA PARTNERKA SE PREMIŠLJA OKO S*KSA? Evo vam SIGURNIH NAČINA da bude ŽELJNA u svakom trenutku
Objavljeno u

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *