Pitali su muškarce i žene koja im je najbolja poza za se*s. Ovakav odgovor niko nije OČEKIVAO

Za jednu su se svi složili.
Seksolog Izabela Zajdembrg je nedavno sprovela istraživanje na temu koja je omiljena poza muškarcima, a koja ženama. Da kao i što smo očekivali, impresije su različite, ali je zanimljivo da im je najbolja poza ISTA!

MOGUĆE JE: Uz ovih 8 trikova napravićeš od njega GOSPODINA SAVRŠENOG!

LOTOSOV CVET: I žene i muškarci su se složili da ova poza nije baš zabavna. Pored toga što su kod ove poze ljubavnici u stojećem položaju, nema baš puno mesta za manevrisanje i uživanje je minimalno.

SA STRANE

Žene: Ova poza je idealna za takozvani lenji jutarnji seks i žene uživaju u njoj, ali ne vole kada moraju da je zahtevaju od partnera.

Muškarci: Muškarci baš i nisu ljubitelji ove poze jer većina posla je na njima. Kao jedan od glavnih razloga navode pospanost i jutarnju lenjost partnerke što im dodatno otežava okolnost da oboje u potpunosti uživaju.

5 stvari koje on ludo želi da probate u krevetu… već danas!

Žene: Većina ženske populacije ne preferira ovu pozu baš zbog položaja određenih delova tela tokom iste.

Muškarci: Koliko god žene ne uživaju u ovoj pozi, muškarcima je jedna od omiljenih.

OBRNUTA KAUBOJKA

Žene: Većini ispitanica ova poza je negde u sredino po uživanju. Rado je izbegnu ako mogu.

Muškarci: Većina muškaraca uživa u ovoj pozi. Kao glavni razlog navode da nema ništa lepše od pogleda ne žensku pozadinu.

Žene: Za razliku od muškaraca, žene su istakle da uživaju u ovoj pozi.

Muškarci: Kao glavnog krivca zašto žene vole ovu pozu, krive razne filmove i knjige koje čitaju. Tvrde da ova poza jedino u mašti može da bude uzbuđujuća. Žene pak misle da je glavni krivac zašto muškarci izbegavaju ovu pozu njihova lenjost i nedostatak fizičke snage.

KAUBOJKA: I muškarci i žene maksimalno uživaju u ovoj pozi. Žene iz razloga što imaju kontrolu, a muškarci jer uz minimum aktivnosti imajhu maksimalan užitak.

dodatne akrobacije, uz minimum maštovitosti oba partnera maksimalno uživaju. Ova poza vam dopušta da se gledate u oči, što će vas sigurno još više uzbuditi.

OD POZADI: Ovo je jedna od retkih stvari oko koje su se žene i muškarci složili i rekli da podjednako uživaju, što je razlog zašto se ova poza našla na prvom mestu. Kako su naveli ispitanici, postoji neko čudno zadovoljstvo koje sa sobom nosi ova poza
IZVOR(SRBIJA.DANAS)

Facebook Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *